Без паніки: у Львові загудуть сирени

Фото взято з сайту vn.20minut.ua

Фото взято з сайту vn.20minut.ua

Події
13 жовтня 2015 13:24

"Задля перевірки рівня готовності технічного стану територіальної системи централізованого оповіщення у середу, 21 жовтня, з 14:40 до 15:00 департамент з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації проводитиме навчальне оповіщення населення Львова та області за сигналами цивільного захисту. Будуть увімкнені електросирени", – передали сьогодні в прес-службі ЛОДА. 

Читайте також: Як святкуватимуть День захисника Вітчизни у Львові: огляд заходів

Виконувач обов’язків директора департаменту з питань цивільного захисту Львівської ОДА Сергій Беляєв повідомив:

"Звучання електросирен означає сигнал цивільного захисту "Увага всім". Почувши його негайно увімкніть гучномовці на першому каналі проводового радіомовлення, налаштуйте радіоприймачі в УКХ та ФМ діапазоні на частоту "Першого каналу Українського радіо", "Львівського радіо" та "Українського радіо "Культура", а телеприймачі на 12 канал Львівського телебачення та УТ-1 Національної телерадіокомпанії України і прослухайте подальше повідомлення департаменту з питань цивільного захисту ЛОДА.

Без паніки: у Львові загудуть сирени фото

Детальнішу інформацію про частоти на яких передаються повідомлення цивільного захисту та територію поширення сигналу на райони області можна знайти на Інтернет сайті облдержадміністрації в розділі "Рекомендації для населення з цивільного захисту".  Повідомлення цивільного захисту передаватимуть упродовж п’яти хвилин після подачі звукового сигналу "Увага всім!".

У зв’язку з тим, що мета увімкнення технічних засобів оповіщення навчальна, практичні заходи відпрацьовуватися не будуть. Населення закликають зберігати спокій".

Львів у новинах:

"Добрі фото": відомий фотограф безкоштовно знімає львів’ян

У Львові пенсіонерка прийшла за візою, прихопивши півдесятка патронів

Львівські поліцейські роздають жінкам рожеві троянди (фото)

Як виглядає оновлений проспект Свободи

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах