16-річна львів’янка, що втекла з дому, стала зіркою інтернету

Новина - Події - 16-річна львів’янка, що втекла з дому, стала зіркою інтернету

Новина - Події - 16-річна львів’янка, що втекла з дому, стала зіркою інтернету

Події
14 жовтня 2015 09:22

Орися Кіселик зникла 9 жовтня. Зі слів її мами, Оксани Бурсук, вийшла з дому і не повернулася. Однак у міліцію жінка звернулася лише у понеділок, 12 жовтня.

- Я сподівалася, що вона десь у друзів, переночує і прийде, - втираючи сльози говорить Оксана. – Але коли не прийшла до понеділка, довелося іти в міліцію. Я дуже хвилююся за неї, відчуваю, що самій скоро до психолога доведеться звертатися.

Про свою доньку Оксана говорить неохоче, мовляв, це немає стосунку до того, що вона зникла. Лише сказала, що добре вчиться, до п’ятого класу взагалі була відмінницею, відвідувала художню школу. А ще, очевидно, мріяла стати моделлю, оскільки зареєструвала свою анкету на одному із модельних сайтів. Хоча її мама про це не знала.

Більше розповіли друзі Орисі та сусіди.

Сім’я проживає під Львовом, у селі Пасіки-Зубрицькі. Батьки Орисі уже два роки розлучені, у кожного своя сім’я. Окрім Орисі, в Оксани від першого шлюбу є ще 13-річна Мирослава, а вийшовши заміж вдруге, народилася ще Катруся. Їй зараз кілька місяців.

- Це вже Орися не вперше йде з дому, – говорить її подруга Марія. – Спочатку її з Миросею відправили жити до батька, але в того – своя сім’я, словом, дівчата повернулися до мами. Очевидно, там з вітчимом стосунки не складаються, вона часто скаржилася, що її не розуміють. Не раз ночувала у друзів. Так, напевно і цього разу.

Те, що дівчинка часто зникала на кілька днів, підтверджують і односельці. Кажуть, що після маминого заміжжя стала замкнутою і навіть дещо агресивною, перестала ділитися своїми проблемами та переживаннями. Хоча Оксана до доньки ставилася непогано, кажуть в Пасіках-Зубрицьких, намагалася поговорити з нею, знайти контакт, проте дівчинка відмовлялася іти назустріч.

До речі, замкнутість Орисі можна помітити і з її соціальних мереж. На http://ask.fm/ тиждень тому вона на питання "Яка твоя найзаповітніша мрія?" відповіла – "Втекти кудись далеко, за межі суспільства…"

До речі, поки Орисю шукає увесь Львів, вона регулярно заходить на свої сторінки у соцмережах. Зокрема під постом про її зникнення і коментарями збентежених львів’ян дівчина написала учора ввечері: "Зі мною все в нормі,ніхто не викрадав, не вбивав, жива-здорова. Не розумію, до чого вся ця метушня. А ще не розумію, коли виганяють з дому, а потім заявляють в поліцію. Дякую".

Джерело: press-centr.com.

Львів у новинах:

Як святкуватимуть День захисника Вітчизни у Львові: огляд заходів 

Каштані Бріоті та сливи Піссарді: які дерева висадять у центрі Львова 

Львівські поліцейські роздають жінкам рожеві троянди (фото) 

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах