Львівська мерія демонтує вивіску "Roshen" в центрі міста

фото з сайту korrespondent.net

фото з сайту korrespondent.net

Події
14 жовтня 2015 14:57

 

Вивіска нового фірмового магазину Roshen, що відкрився вчора у центрі Львова, встановлена без будь-яких дозволів і має бути демонтована протягом 10 днів. Про це повідомила очільниця управління охорони історичного середовища Львівської міської ради Лілія Онищенко-Швець. 

За словами Лілії Онищенко-Швець, вся конструкція була встановлена самовільно. У коментарі ZAXID.NET вона підтвердила намір добитися демонтажу цієї вивіски.

"Самовільно встановлені вивіски демонтує адміністративно-технічне управління. І Roshen демонтує, можете не сумніватися", - заявила очільниця управління охорони історичного середовища ЛМР.

За словами Лілії Онищенко-Швець, у керівництва відкритої вчора в центрі Львова фірмової крамниці Roshen є 10 днів, щоб прибрати вивіску самостійно. У випадку відмови, вивіска буде демонтована примусово робітниками ЛКП "Адміністративно-технічне управління".

У центральній частині Львова, що перебуває під охороною ЮНЕСКО, заборонене встановлення будь-яких рекламних конструкцій, що псують цілісний архітектурний образ цієї частини міста. Дозволи на встановлення вивісок погоджуються в управлінні охоронни історичного середовища ЛМР. 

Нагадаємо, що незаконно встановлені декоративні ванни з фасаду Львівської майстерні шоколаду на вулиці Сербській демонтували лише після майже дворічної судової тяганини.

Львів у новинах:

Львів вперше відзначає День захисника України (фоторепортаж) 

Кращі привітання з Днем захисника України 

У Львові презентували електронну медкартку пацієнта 

 

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах