Львів'янам на замітку: ЗНО з англійської у 2016 не буде обов'язковим

фото з сайту drohobych.ucoz.lv

фото з сайту drohobych.ucoz.lv

Події
14 жовтня 2015 15:45

ЗНО з іноземної мови ніхто не скасовував і не планував скасовувати. Воно відбудеться у тому ж форматі як і минулого року для тих, кому сертифікат з іноземної мови потрібен для вступу. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила перший заступник Міністра освіти і науки України Інна Совсун, пояснивши інформацію від Міністерства освіти і науки України про нові правила проведення ЗНО з іноземної мови.

За словами Інни Совсун, у 2016 році планувалось, що державну підсумкову атестацію у школах з іноземної мови зроблять обов'язковою і проведуть у форматі ЗНО. ДПА у школах перевіряє чотири мовні компетентності (writing, speaking, listening, reading). ЗНО перевіряє лише дві – reading, writing. І давно були питання щодо якості тестів з іноземних мов – були приклади, коли люди, які вчились за кордоном, здавали ЗНО на 180 балів.

 

Inna Sovsun

Львів'янам на замітку: ЗНО з англійської у 2016 не буде обов'язковим фото

Отже, ще раз про ЗНО з англійської мови.

1. ЗНО з іноземної мови ніхто не скасовував і не планував скасовувати. Воно відбудеться у тому ж форматі як і минулого року для тих, кому сертифікат з іноземної мови потрібен для вступу.

2. У 2016 році планувалось, що державну підсумкову атестацію у школах з іноземної мови зроблять обов'язковою і проведуть у форматі ЗНО. ДПА у школах перевіряє чотири мовні компетентності (writing, speaking, listening, reading). ЗНО перевіряє лише дві....

Показати більше...

Львів у новинах:

Львів вперше відзначає День захисника України (фоторепортаж) 

Кращі привітання з Днем захисника України 

Cьогодні у Львові для проїзду відкриють частину вулиці Стуса (схема)

 

 

 

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах