Мер Львова подає до суду на телеканал Zik за скандальний фільм (відео)

Фото взято з сайту ipress.ua

Фото взято з сайту ipress.ua

Події
15 жовтня 2015 13:53

Міський голова Львова Андрій Садовий збирається звернутися до суду з позовом проти телеканалу ZIK, в ефірі якого у середу ввечері вийшов майже 80-хвилинний фільм з різкою критикою його діяльності на посаді мера.

"Люблю" оці останні тижні перед виборами. Дуже багато цікавого про себе дізнаюсь, –іронічно відгукнувся Андрій Садовий у Facebook. – Минулого разу була "вілла в Ніцці". Тепер все зразу: "Садовий - агент ФСБ, хоче від’єднати Галичину від України, розікрав пів-Львова, "Самопоміч" - секта і російський проект і т.д.".

За словами Садового, за появою цього фільму в ефірі ZIK’у стоять майнові інтереси власника телеканалу Петра Димінського, який вимагає передати йому у власність 17 га паркової зони навколо стадіону "Україна". Натомість у мерії йому послідовно відмовляють.

"Аби цей пасквіль не з’явився учора на телеканалі ZIK треба було всього-на-всього вклонитись власнику телеканалу Петру Димінському та подарувати йому 17 гектарів парку "Снопківський", які він вимагає від громади з 2006 року", – заявив 15 жовтня Андрій Садовий.

Він також додав, що після виборів має намір подати до суду проти керівництва телеканалу, який показав в ефірі анонімний фільм.

"Оскільки під цим брудом посоромились підписатись навіть ті "журналісти", які його робили, відповідачем в суді буде керівництво телеканалу. Після виборів", – додав Садовий.

Нагадаємо, що ввечері 14 жовтня в ефірі канала ZIK вийшов майже півторагодинний фільм "Таємниці Ратуші: початок", автори якого звинуватили Садового у корупції, співпраці з російськими спецслужбами та інших зловживаннях. При цьому невідомі автори фільму не навели жодних документальних доказів, пише zaxid.net.

Львів у новинах:

Як будують трамвайну колію на Сихів: свіжі кадри (відео) 

Що робити львів'янам, якщо в квартирі холодно 

У Львові відкрили для проїзду кілька вулиць 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах