Львівський виш потрапив у ТОП-100 кращих університетів Європи та Азії

Фото взято з сайту www.prostoturist.com.ua

Фото взято з сайту www.prostoturist.com.ua

Події
22 жовтня 2015 09:32

Один із університетів Львова увійшов до сотні найкращих університетів Європи та Центральної Азії. Рейтинг склала британська компанія Quacquarelli Symonds.

Під час дослідження "Європа, яка розвивається, і Центральна Азія — 2014/15" британці проаналізували дані 500 вищих навчальних закладів. До уваги брали оцінку наукової репутації закладу, репутацію серед роботодавців, співвідношення професорсько-викладацького складу та робіт, написаних на кожному факультеті. Також враховували й індекс цитованості у мережах, зокрема і цитованості праць. На загальну оцінку закладу впливали й наукові знання викладацького складу та кількість іноземних факультетів та студентів.

Національний університет "Львівська політехніка" посів 96-те місце в рейтингу. Київський національний університет імені Шевченка та Національний технічний університет "КПІ" зайняли 39 та 48 місця відповідно. Очолив топ Московський державний університет імені Ломоносова.

До рейтингу також потрапили ще кілька українських вишів: Харківський національний університет імені Каразіна, який посів 55-те місце, Сумський державний університет – 89-те, Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут" – 93-тє і Донецький національний університет – 98-ме місце.

Джерело: канал 24

Львів у новинах: 

Патрульні поліцейські у Львові розбили ще одне авто (фото)

Затверджено список документів для отримання "Картки львів`янина"

Трагічна ДТП на трасі під Львовом: є загиблі й постраждалі

 

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах