На Кульпарківській почне працювати ще один садок

фото з сайту pregnantua.blogspot.com

фото з сайту pregnantua.blogspot.com

Події
28 жовтня 2015 14:23

На вул. Кульпарківській, 182 у Львові відкриють дошкільний дитячий заклад у приміщенні, яке вивільнили від орендарів. Тут планують відкрити 14 груп для дітей.

До 2010 року у цій будівлі функціонувала початкова школа. Тепер, коли збільшилась кількість дітей дошкільного віку, виникла потреба у розширенні дошкільних установ, інформує прес-служба ЛМР.

У 2014 році приватне підприємство "АФГ" оформило проектно-кошторисну документацію на проведення капітального ремонту приміщень на вул. Кульпарківській, 182 для відновлення ДНЗ. Ремонтні роботи з серпня 2015 року виконує ПП "Еталон-Ком".

Зараз у садочку ремонтують дах, замінюють ливневу каналізаційну мережу та вікна.

В проекті передбачено відновлення майданчиків, спортивно-ігрових зон, приміщень дитячих груп для музичних, фізкультурних, навчальних занять, медичних приміщень, службово-побутових приміщень, харчоблоку, пральні.

На проведення капітального ремонту у садочку на Кульпарківській,182 виділено 1 млн. грн.

Відновити навчальний заклад планується у листопаді 2016 року. Місткість закладу після капітального ремонту буде становити 14 груп із загальною кількістю 243 дитини.

За інформацією управління освіти, завдяки вивільненню з оренди приміщень та збільшенню кількості груп загалом у Львові відкриють 55 додаткових груп у садочках міста. Це допоможе влаштувати близько 1100 дітей.

"Наприкінці листопада ми вже будемо мати результати тендеру по вул. Виговського. Там буде ще один садочок. Фактично, у цьому районі в нас знімається питання черги для дітей, які хочуть бути у садочку", – розповів міський голова Львова Андрій Садовий.

Загалом, до кінця року планується відкриття ще 11 груп у садочках №171 (3 групи), №31 (1 група запрацює з понеділка), на вул. Сухій (3 групи), на вул. Таджицькій (4 групи). 

Львів у новинах:

Стало відомо, коли для проїзду відкриють оновлену вулицю Лисенка 

Хлопці напідпитку пограбували "Форум Львів" 

Львів’ян "протестували" на жадібність за допомогою експерименту (відео) 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах