В нічному клубі Львова сталася бійка за участю поліцейських

Фото взято з сайту report.az

Фото взято з сайту report.az

Події
29 жовтня 2015 11:00

Про це ІА ZIK повідомили джерела у правоохоронних органах.

Як стало відомо, близько 5-ї ранку поліцейські зчепилися з охороною клубу. Джерело повідомляє, що патрульні були напідпитку. На місце події приїхав керівник патрульної поліції Львова Юрій Зозуля.

Джерело у правоохоронних органах також повідомило прізвища поліцейських, які влізли в бійку, – Бутлер Ігор Олександрович, Олійник Роман, Баюс Володимир Іванович, Бурбан Павло Васильович, Буць Володимир Володомирович.

Як стало відомо IA ZIK з надійного джерела у правоохоронних органах, конфлікт, який переріс у бійку, стався між поліцейськими та працівниками ДСО, які приїхали втихомирювати нетверезих порушників порядку.

"Поліцейські відпочивали у нічному клубі. У них був вихідний, трохи випили зайвого. Це призвело до конфлікту", – розповів ZAXID.NET начальник патрульної поліції Львова Юрій Зозуля.

За його словами, зараз вирішується питання про звільнення цих працівників з поліції за негідну поведінку і, найімовірніше, що їх звільнять.

"Неважливо, чи була бійка, чи просто конфлікт, але сам факт цієї ситуації – це вже негідна поведінка", – зазначив Зозуля.

Він додав, що рішення про звільнення цих працівників прийматиме особисто, але після того, як перегляне усі відео з місця інциденту та поспілкується зі свідками та учасниками.

Як стало відомо пізніше П’ятьох поліцейських, які напідпитку побилися у нічному клубі Львова звільняють

Львів у новинах:

Хлопці напідпитку пограбували "Форум Львів"

Львів'янину на замітку: що потрібно знати, щоб зробити закордонний паспорт

Якою буде погода у Львові у найближчий час та на вихідні

У п'ятницю деякі трамваї Львова курсуватимуть за зміненими маршрутами

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах