Львів'яни вшановують росіян, котрі загинули в авіакатастрофі

фото з сайту www.radiosvoboda.org

фото з сайту www.radiosvoboda.org

Події
03 листопада 2015 15:58

 

Біля стін консульства Росії – оберемки квітів з траурними стрічками, дитячі іграшки та запалені свічки. Люди зупиняються біля брами дипломатичної установи, аби висловити співчуття близьким та родичам загиблих в авіакатастрофі.

Про це інформує 032.ua.

Кілька днів тому, а саме 31 жовтня, розбився літак, який летів до Санкт-Петербурга. На борту літака було троє українців та понад 200 росіян. З цього часу львів'яни не перестають нести до російського консульства квіти, лампадки та навіть дитячі іграшки. Також люди на центральні ворота прикріпили паперового літака з написом "Соболезнования от львовян". Перехожі зупиняються на мить, аби висловити співчуття близьким та родичам загиблих.

"Я прийшла, аби вшанувати пам'ять загиблих в авіакатастрофі. Сумую разом з росіянами. Це є велика трагедія, з якою важко змиритися. Особливо боляче усвідомлювати, що на борту літака були ще й діти. Україна співчуває людям, які втратили найдорожчих", – пояснює зі сумом жінка пенсійного віку.

Разом з тим мешканці Львова додають, що підтримують росіян з гуманних міркувань.

"Зрозумійте, люди не винні, що мають такого президента. Не вони, а він розв'язав війну проти України. Я впевнена, що росіяни не підтримують його дії. Просто вони бояться висловити свою думку, бо їх за це можуть сильно покарати", – зазначають львів'яни.

Нагадаємо, 31 жовтня у Єгипті розбився авіалайнер Airbus 321 російської компанії "Когалимавіа", який летів з Шарм-ель-Шейха до Петербурга. 

Львів'яни вшановують загиблих в авіакатастрофі росіян (ФОТОРЕПОРТАЖ) (фото) - фото 1unnamed (1)unnamed (3)unnamed (4)unnamed (5)unnamed (6)

Львів у новинах:

Львів переходить на економний режим опалення 

Львівська облрада купує детектор брехні для перевірки СБУ

Львів’яни готують акцію протесту проти смороду в місті 

 

 

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах