У авіакатастрофі в Єгипті загинула жінка родом із Західної України

фото з сайту press-centr.com

фото з сайту press-centr.com

Події
05 листопада 2015 13:15

Ліля Молчанова родом із райцентру Сокиряни Чернівецької області. Проте вже п'ять років живе в Санкт-Петербурзі. Родичі та друзі досі не можуть повірити в те, що сталося.

- Ліля після школи закінчила коледж, потім - курси, отримала кілька професій: і перукарем працювала, і оператором комп'ютерного набору, - розповідає її двоюрідна сестра Карина Гринько. - Однак вдома встати на ноги не вдавалося, поїхала шукати кращої долі в Росію, на заробітки. У Санкт-Петербурзі працювала офіціанткою, познайомилася зі старшим на сім років Владиславом, через кілька років одружилися.

У пари ще не було дітей, хотіли пожити для себе, любили подорожувати. А та фатальна поїздка в Шарм-ель-Шейх була для них першою і стала останньою.

- Вони жили як усі, в грошах не купалися, - витираючи сльози, розповідає Каріна. - Казали, що Ліля з Владом гроші на цю подорож майже рік збирали. Досі не віриться, що їх більше немає. Вони були дуже гарною парою, навіть не сварилися ніколи.

Родичі кажуть, що Ліля взагалі була дуже гарною і світлої дівчиною. Виїхавши в Росію, часто дзвонила додому, до батьків і брата,  друзям. Пропонувала допомогу, коли чула, що хтось потрапляв у скрутне становище.

Батьки дівчини поїхали в Росію на похорон. Однак, коли саме ховатимуть Лілю з чоловіком, поки що невідомо.

У авіакатастрофі в Єгипті загинула жінка родом із Західної України фотоУ авіакатастрофі в Єгипті загинула жінка родом із Західної України фото 1У авіакатастрофі в Єгипті загинула жінка родом із Західної України фото 2

Джерело: press-centr.com

Львів у новинах:

Поліція Львова затримала п’яну жінку, яка везла двох дітлахів

Коворкінг, гранти та безкоштовні тренінги: відкрився центр підтримки підприємництва iHUB Lviv

У Львові вирішили будувати біогазовий завод, щоб усунути сморід у місті

Який район Львова отримає більше грошей на ремонт (інфографіка) 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах