У Львові затримали дівчину, причетну до нічного вбивства в центрі

Новина - Події - У Львові затримали дівчину, причетну до нічного вбивства в центрі

Новина - Події - У Львові затримали дівчину, причетну до нічного вбивства в центрі

Події
18 листопада 2015 11:24

Працівники поліції затримали дівчину, яка була причетна до різанини у центрі Львова, під час якої загинув 19-річний львів’янин та ще троє були поранені.

Як розповів ZAXID.NET т.в.о. начальника управління Національної поліції у Львівській області Дмитро Загарія, дівчині 23 роки, вона львів’янка. Окрім того, працівники поліції встановили особи чотирьох молодих чоловіків та знайшли ніж, який після різанини злочинці викинули. Зараз проводять оперативні заходи для того, щоб їх затримати.

Нагадаємо, цієї ночі у Львові на проспекті Свободи четверо молодих чоловіків і дівчина напали на 17-річного і 18-річного львів’ян.

Хроніка кривавої різні у Львові на День студента: подробиці, фото

Хлопці отримали ножові поранення та були госпіталізовані.

Приблизно через годину на проспекті Свободи сталася ще одна сутичка поблизу фігури Божої Матері. Один із поранених, 19-річний львів'янин студент "Львівської політехніки", загинув на місці. Другого, 18-річного юнака, госпіталізували з ножовим пораненням.

Читайте також Молодики, що влаштували криваву різанину у центрі, були під наркотиками – потерпілий (ВІДЕО)

Свідки у соцмережах повідомляють, що обидва напади вчинила одна група осіб, до якої входили четверо молодих чоловіків та одна жінка.

Як повідомив Дмитро Загарія, нападники – це місцеві мешканці. "Доповідаю громаді, що проведеними першочерговими оперативно-розшуковими заходами особи, які вчинили цей кривавий злочин, установлені. Дівчина уже затримана. На даний час проводимо заходи щодо затримання всіх інших учасників події. Щодо потерпілих: один студент Львівської політехніки, на жаль, помер на місці, інші троє, у задовільному стані перебувають у лікарнях", – зазначив він.

Відкрили кримінальні провадження за ч.4 ст. 296 КК України (хуліганство, що супроводжується особливою зухвалістю чи винятковим цинізмом, якщо вони вчинені із застосуванням вогнепальної або холодної зброї, – караються позбавленням волі на строк від трьох до семи років) та за ч.2 ст. 115 КК України (вбивство, – карається позбавленням волі на строк від семи до п'ятнадцяти років).

Львів’ян просять зголоситися, щоб оперативно встановити особи зловмисників. На facebook-сторінці "Варта 1" опублікували їх прикмети: "Одягнені: темні джинси, темні куртки, один з них в светрі синього кольору з капюшоном, інший одягнений в куртку на голе тіло. Дівчина має зібране волосся в "гульку". Побігли по Чорновола в напрямку до кільця. Одяг в декотрих вимазаний кров'ю".

Aptd Пізніше поліція затримала ще одного підозрюваного у нічній різанині на проспекті Свободи, Відомо, що затриманий раніше уже притягувався до кримінальної відповідальності. Окрім того, поліція уже розшукувала його за участь у бійці, яка трапилася за декілька днів до різанини у центрі Львова.

“Буквально кілька хвилин тому поліцейські затримали хлопця, який є причетним до цього злочину. Можливо, саме він і є вбивцею, бо був в компанії з дівчиною, яку вже затримали. Його вдалось розшукати за орієнтирами, які надала дівчина”, — розповіла речниця львівської поліції Катерина Рибій.

Правоохоронці встановили особи уже всіх учасників двох нічних різанин у центрі Львова, де загинув молодий хлопець. Про це у коментарі Львівському порталу повідомила речниця Національної поліції у Львівській області Світлана Добровольська.

Львів у новинах:

"Нова пошта" запускає міжнародну доставку

Цукор вже 17: наскільки подорожчали після виборів продукти у Львові

Львівська митниця посилила контроль через ймовірність терактів 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах