Молодики, що влаштували криваву різанину у центрі, були під наркотиками – потерпілий (ВІДЕО)

Новина - Події - Молодики, що влаштували криваву різанину у центрі,  були під наркотиками – потерпілий (ВІДЕО)

Новина - Події - Молодики, що влаштували криваву різанину у центрі, були під наркотиками – потерпілий (ВІДЕО)

Події
18 листопада 2015 16:44

Молодики, які сьогодні вночі у центрі Львова влаштували криваву різанину, унаслідок якої загинув 19-річний студент "Львівської політехніки", були під дією наркотиків.

Про це в інтерв’ю "Телеканалу 24" розповів потерпілий у бійці 17-річний Богдан Ханьков.

Хроніка кривавої різні у Львові на День студента: подробиці, фото

За його словами, нападники поводили себе агресивно і самі спровокували конфлікт.

"Нас було шестеро: три хлопці і три дівчини. Ми хотіли піти в нічний клуб "Метро", але там не була черга. Тож пішли гуляти у центр. Біля оперного театру ця компанія почала чіплятися до наших дівчат, ображати їх і ми вирішили захистити їх", – сказав Богдан Ханьков.

Він також додав, що зловмисники були молоді – не старші за 19 років, спортивної статури й під дією наркотичних речовин.

"Спочатку один з молодиків наніс удар ножем під ребра нашому товаришу. Я побачив це, підійшов до нього і сказав: "Хлопці, що ви робите?", а потім взяв за футболку і штовхнув, але той встиг вдарити мене ножем", – пояснив потерпілий і додав, що навкруги було багато людей, але ніхто з них не прийшов на допомогу. До того ж поліція разом із швидкою допомогою їхали 15 хвилин.

Зараз обидва потерпілих юнаків, які є студентами Інфізу, перебувають у Львівській міській дитячій клінічній лікарні. Стан Богдана Ханькова лікарі розцінюють як середньої важкості. У нього непроникаюче ножове поранення в ділянці серця. Інший хлопець – у реанімації у важкому стані. У нього проникаюче поранення селезінки.

Хлопець, який загинув вночі, Роман Подайко родом з Івано-Франківщини. Він – студент 2-го курсу Інституту геодезії Національного університету "Львівська політехніка".  За словами директора учбового закладу Корнилія Третяка, Роман був дуже спокійним і неконфліктним хлопцем. І не міг спровокувати бійку.

Нагадаємо, поліція Львова розшукує причетних до нічної різанини, унаслідок якої один хлопець помер, троє госпіталізовані.

джерело

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах