У Львові декана академії оштрафували на 18 тисяч гривень за хабар

Фото взято з сайту http://zaxid.net/

Фото взято з сайту http://zaxid.net/

Події
19 листопада 2015 12:48

У Львові на 18700 грн оштрафували екс-декана факультету міжнародних економічних відносин Львівської комерційної академії Інну Бойчук, яку в середині липня цього року затримали під час отримання €300 хабара.

Декан отримала хабара за те, що пообіцяла посприяти у здачі вступного іспиту та зарахуванні абітурієнтки на заочний факультет за спеціальністю "правознавство" Львівської комерційної академії.

У Личаківському районному суді Львова, де відбувалося слухання справи, декан пояснила, що до неї підійшла тітка абітурієнтки та дуже просила допомогти здати вступний іспит, обіцяла подякувати. Декан Інна Бойчук назвала суму подяки €300.

Під час іспиту абітурієнтка піднімала руку і члени комісії підходили до неї та підказували відповіді на питання. Після іспиту абітурієнтка передала декану гроші. Але за кілька хвилин до неї підійшли працівники міліції та за участю понятих вилучили у неї хабар.

Інна Бойчук визнала свою вину під час судового засідання. Суддя Сергій Гирич прийняв рішення оштрафувати кандидата економічних наук на 18700 грн із позбавленням права займати посади пов'язані із виконанням організаційно-розпорядчих функцій терміном на 2 роки, інформує zaxid.net.

Варто також зазначити, що після затримання на хабарі Інну Бойчук звільнили з посади декана. 

Львів у новинах:

Хроніка кривавої різні у Львові на День студента: подробиці, фото

Дорогу Львів-Радехів-Луцьк нарешті відремонтували

Молодики, що влаштували криваву різанину у центрі, були під наркотиками – потерпілий (ВІДЕО)

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах