У Львові п’яний іменинник розбив ніс поліцейському та вибив щелепу дідусеві

Фото взято з сайту inforesist.org

Фото взято з сайту inforesist.org

Події
21 листопада 2015 11:42

Ввечері 20 листопада львівський екіпаж патрульних поліцейських по вулиці Варшавській побачив BMW 318, що стояв біля пішохідного переходу. Помітивши патрульних, авто рушило не увімкнувши фари повернуло на вулицю Панча. Поліцейські рушили за ним. Коли водій помітив, що патрульні їдуть за ним, почав втікати, повідомляє патрульна поліція Львова.

Зупинили автомобіль-втікач завдяки червоним маячкам та сирені. Патрульні відчули сильний запах алкоголю від водія. Він погодився пройти перевірку на драгері, поводився спокійно, розповідав, що у нього день народження.. Для перевірки на драгері були залучені поняті. Один з них був старший чоловік, який почав докоряти водієві за водіння у нетверезому стані. 27-річний водій спокійно слухав зауваження, але коли на драгері побачив свій результат – 2.23 проміле, то вдарив дідуся в щелепу. Зубний протез вилетів та розлетівся. 

При розборонені конфлікту юнак двічі вдарив головою патрульного в лице і розбив ніс. На місце прибув батько водія. Показав посвідчення учасника антитерористичної операції і почав виховний процес з сином. Батько постійно намагався заспокоювати сина палицею. На водія на місці був складений протокол за водіння у нетверезому стані. Патрульні викликали слідчо-оперативну групу. Понятий написав заяву на нападника. З райвідділу водія відправили на експертизу. Тепер йому загрожує кримінальна відповідальність за опір та нанесення тілесних ушкоджень патрульному.

У Львові п’яний іменинник розбив ніс поліцейському та вибив щелепу дідусеві фото

Львів у новинах:

Поліція опублікувала фото підозрюваних у різні в центрі Львова

На Львіщині штормове попередження: очікується сніг та ожеледиця 

Львівські електрички змінили графік руху: деталі 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах