Фатальний стрибок закоханих підлітків у Львові: подробиці трагедії

Фото взято з сайту azbyka.ru

Фото взято з сайту azbyka.ru

Події
23 листопада 2015 15:47

Директорка школи у якій вчилася 15-річна дівчина, яка разом зі своїм хлопцем вистрибнула із дванадцятого поверху закинутої будівлі у Львові та загинула, розповіла подробиці стосунків юної пари.

Однокласниці дівчини розповіли слідчому, який вранці приходив до школи та повідомив про трагедію, що Соломія з Романом зустрічалися майже рік. Хлопець жив і вчився у Київській області, але у вихідні 2 – 3 рази на місяць приїжджав до Рудного, де живе його батько.

"Дівчинка була абсолютно адекватною, дуже веселою, завжди посміхалася, була відкритою до спілкування. Батьки Соломійки нормально ставилися до того, що вони зустрічаються. Вона завжди була задоволена життям, не конфліктувала", – розповіла ZAXID.NET директорка львівської школи №77 Ольга Прокопишин.

Останнім часом дев’ятикласниця вчилася у школі посередньо, але, зі слів директорки, ніколи тим не переймалася. Ставлення до навчання у неї змінилося після того, як у неї з’явився хлопець і вона почала приділяти навчанню менше часу.

"Ми всі в шоці. Ніхто не може визначити причину такого вчинку. В п’ятницю її не було в школі. Подругам вона сказала, що приїжджає з Києва її хлопець, тому вона не прийшла на уроки", – зазначила Ольга Прокопишин.

Подруги загиблої розповіли, що вони іноді сварилися з хлопцем по телефону, але він приїжджав і вони знову мирилися. Її хлопець Роман завжди забирав її з дому, вони ходили разом гуляти, відпочивали у місцевій кав’ярні, а потім хлопець приводив її назад додому.

Фатальний стрибок закоханих підлітків у Львові: подробиці трагедії фото

Закинутий будинок, де сталась трагедія

Але у неділю він не привів дівчину до батьків. Її старший брат телефонував до подруг дівчини, але вони сказали, що не знають, де вона. Вранці 23 листопада батько дівчини знайшов підлітків біля недобудованого закинутого офісного центру. Дівчина загинула на місці, а її 16-річного супутника, який впав на дівчину госпіталізували до лікарні у важкому стані.


Хроніка подій


Нагадаємо, у цю неділю ввечері пара підлітків впала з 12-го поверху закинутої будівлі на вул. Городоцькій у Львові. 15-річна дівчина загинула на місці, а 16-річний хлопець у критичному стані перебуває у реанімації. За попередніми даними, мова йде про спробу подвійного самогубства пари підлітків, які зустрічалися.

Під закинутою і недобудованою висотною будівлею поблизу гіпермаркету "Метро" знайшли 15-річну мешканку сусіднього селища Рудне. Її 16-річний супутник, як з’ясувалося – мешканець Києва, з важкими травмами був госпіталізований.

Трагедія сталася у неділю ввечері, однак точний час наразі не встановлений. За даними департаменту з питань цивільного захисту ЛОДА, діти випали із закинутої будівлі близько 19:00, однак дзвінок у поліцію з повідомленням про трагедію надійшов лише близько 23:00.

За словами начальника Залізничного райвідділу поліції Львова Павла Гарасима, безпосередніх свідків цього випадку нема і наразі у поліції не знають, чи був ще хтось з підлітками у той трагічний вечір.

"Їх знайшов батько хлопця. Близько 23:00 він звернувся у правоохоронні органи з повідомленням, що знайшов їх біля недобудованого закинутого офісного центру. Він пояснив, що з 16:30 у нього зник зв'язок із сином. Він сконтактувався з батьками дівчини і вирушив на пошуки. Двох підлітків знайшов біля закинутої будівлі, вони лежали один на одному", – розповів Павло Гарасим.

За попередніми даними, діти стрибнули із 12-го поверху недобудованого офісного центру, оскільки там поліція виявила недопалки і їхні особисті речі.

Як розповіла завідувач відділення львівської лікарні швидкої допомоги Зоряна Біда, хлопець зараз перебуває у комі, його стан оцінюють як критичний. У нього важка черепно-мозкова травма, зламані ребра, таз, йому вирізали селезінку.

Медики також перевіряють наявність алкоголю чи наркотиків у крові підлітків, однак результати аналізів поки не встановлені.

Відомо також, що підлітки зустрічалися. 16-річний Роман О. постійно мешкав з матір’ю у Києві, а у Рудному мешкав його батько. 15-річна Соломія Н. мешкала у Рудному, але вчилася у львівській школі №77.

У поліції наразі розглядають три основні версії, того що сталося, заявив начальник Залізничного райвідділу поліції Львова Павло Гарасим – вбивство, самогубство, або ж нещасний випадок.

***

Недобудована споруда розташована на вул.Городоцькій, 290 біля гіпермаркету "Метро". Будівля перебувала у власності ТОВ "Керамбуд". У 2015 році право власності було переоформлене на ТОВ "Капітал Плаза", засновником якого є "Керамбуд".

Як повідомили у ТОВ "Керамбуд", недобудовний інженерно-лабораторний корпус планували переробити на офісний центр. Однак будівництво не було завершене через нестачу коштів. Споруду ніхто не охороняв.

Львів у новинах:

У Львові з даху впало двоє дітей: одна дитина загинула

Падіння підлітків з недобудови у Львові кваліфікували, як самогубство

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах