На Львівщині підприємець всадив ножа в живіт охоронця

фото з сайту rossoshru.ru

фото з сайту rossoshru.ru

Події
24 листопада 2015 11:19

У Стрию працівники поліції затримали 49-річного зловмисника, який ножем поранив охоронця магазину. Про це  повідомили у прес-службі ГУ Національної поліції у Львівській області.

Подія сталася 20 листопада. Того дня охоронець  проводив обхід та огляд території. У цей час  у магазин через службовий вхід зайшов 46-річний місцевий мешканець, колишній власник торгового закладу. Між ними виникла суперечка, яка переросла у шарпанину.  Тоді непрошений гість   наніс охоронцеві  декілька  ударів ножем в область черевної порожнини. Поранений чоловік вибіг із приміщення магазину з проханням про допомогу, а зловмисник втік із місця події.

На місце події прибула бригада швидкої медичної допомоги та слідчо-оперативна групу поліції. Медики надали чоловікові медичну допомогу та госпіталізували.

"Працівники поліції того ж дня розшукали та затримали зловмисника. Суд обрав для нього міру запобіжного заходу – тримання під вартою.   У справі призначено низку  експертиз. Досудове слідство триває",  – повідомив начальник Стрийського відділу поліції підполковник поліції Іван Малиш.

За цим фактом відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 121 ККУ (умисне тяжке тілесне ушкодження). За це зловмиснику загрожує до восьми років позбавлення волі.

Львів у новинах:

У Львові перевернулося авто з п'яними щасливчиками (фото) 

У Львові поцупили Бандеру 

На Львівщині під колесами вантажівки загинув молодий чоловік 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах