На Львівщині хлопець взяв в полон трьох студентів

Новина - Події - На Львівщині хлопець взяв в полон трьох студентів

Новина - Події - На Львівщині хлопець взяв в полон трьох студентів

Події
26 листопада 2015 11:08

На Львівщині правоохоронці затримали 21-річного мешканця Самбірського району, який незаконно позбавив волі трьох студентів одного з місцевих навчальних закладів. Про це повідомили у прес-службі ГУ Національної поліції у Львівській області.

Так, 9 вересня близько 18 години зловмисник зі своїми спільниками примусили трьох 18-річних студентів, мешканців Львівської області, піти з ними в орендовану квартиру, де незаконно утримували їх, вимагаючи викуп.

За звільнення зловмисники вимагали у хлопців 2300 гривень та погрожували відрізати одному з них руку, якщо не отримають гроші. Налякані студенти зателефонували своїм знайомим, ті зібрали необхідну суму та передали її зловмиснику. Після цього студентів звільнили.

Як встановили правоохоронці, підозрюваний причетний до дванадцяти фактів вимагання. Його жертвами були в основному студенти з різних сіл. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) ККУ. Санкція статті передбачає позбавлення волі до п’яти років.

Суд обрав для затриманого міру запобіжного заходу – тримання під вартою. Триває досудове розслідування, правоохоронці перевіряють причетність зловмисника до скоєння інших злочинів.

Львів у новинах: 

"Шахтар" - "Реал" у Львові: хто виграв

Святий Миколай у Львові: перелік акцій та як долучитись

Сьогодні у Львові лунатимуть сирени: як реагувати

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах