У Львові вирує буревій: як поводитись під час сильного вітру

Фото взято з сайту socportal.info

Фото взято з сайту socportal.info

Події
01 грудня 2015 14:29

Тим часом львівський регіональний центр з гідрометеорології повідомив, що в найближчу годину, із збереженням до кінця доби 1 грудня, пориви північно-західного вітру сягатимуть 25 м/с.

Синоптики попереджають, що на добу 2 грудня вночі та вранці будуть пориви північно-західного вітру 15-20 м/с. На дорогах ожеледиця.

"Вітряна погода в міській місцевості небезпечна не лише ймовірним переохолодженням, але і можливими небезпечними явищами. Тому закликаємо наших мешканців одягатись тепло, зважаючи на холодний вітер, щоби не застудитись. По-друге, просимо зачиняти вікна та двері зі склом. Закликаємо бути уважними, проходячи через парки, щоб під дією сильного пориву вітру не обламалась гілка і не нанесла травм. Нагадуємо, що обірвані дроти дуже небезпечні. В разі виявлення таких дротів, не доторкайтесь до них і відразу повідомте на "гарячу лінію міста" за номером 15-80, або 297-59-11. Сюди ж просимо повідомляти про будь-які надзвичайні чи небезпечні ситуації", - звертається начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення ЛМР Віктор Іваніцький.

Львівська міська рада звертається до мешканців з проханням оминати місця поблизу ліній електропередач та великого скупчення дерев, що можуть становити особливу небезпеку при сильному вітрі.

Буревій вже накоїв неприємностей у місті. Так, сьогодні об 11:36 год. у Львові на вул. Архипенка (Галицький район) на будинок впало дерево і пошкодило вікно у квартирі. Внаслідок події отримала травми дворічна дитина.

Потерпілу з діагнозом різана рана тім’яної ділянки зліва госпіталізовано до Львівської комунальної міської дитячої клінічної лікарні. Причини події – з’ясовуються.

А на вул. Стрийській біля Монументу слави внаслідок поривів вітру впало дерево. Воно пошкодило контактну тролейбусну мережу в напрямку до центру міста.

У зав’язку з цим, з 11:28 год. є затримка у русі тролейбусів №25. "З Сихівського напрямку  тролейбуси курсують тільки до вул. Шота Руставелі", - зазначили у службі руху ЛКП "Львівелектротранс".

Львів у новинах:

Сьогодні вночі затримали підозрюваного у різанині в центрі Львова 

Біля Львова потрійна ДТП: є потерпілі

Львів'янин продає з аукціону шалик з автографами "Реалу" 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах