У Львові з'явилася "Добра скриня" з безкоштовними продуктами

Фото взято з сайту www.borispol.org.ua

Фото взято з сайту www.borispol.org.ua

Події
03 грудня 2015 10:52

У Львові активісти реалізували відомий заклик "Візьми якщо треба, дай якщо можеш" в проекті "Добра скриня". Відтепер кожен, хто знаходиться в скрутному становищі, зможе взяти продукти з Доброї Скрині, а той, хто має таку можливість, зможе їх залишити.

"В країні росте кількість соціально незахищених людей, і особливо це відчувається перед святами. Багато людей, переважно пенсіонери, змушені вкладати кошти в комунальні послуги або медицину, і на святковому столі зовсім не залишається продуктів. Саме тому ми вирішили організувати проект "Добра скриня". Наразі Добра Скриня розміщена за адресою вул. Городоцька, 357, в приміщенні магазину "ШипШина", однак ми хочемо, щоб такі Скрині з'явились у всьому Львові. Якщо ви бажаєте допомогти із встановленням Добрих Скринь в інших місцях, можете допомогти із наповненням, або знаєте, кому могли б знадобитись продукти зі Скрині – телефонуйте 050-373-15-96", - розповіла координатор проекту Марта Присяжнюк.

Однак, організатори наголошують: робити добрі справи потрібно не лише на свята. Якщо у вас є знайомі чи сусіди, які перебувають в скрутному матеріальному становищі – відвідайте їх та запропонуйте свою допомогу. Або приїдьте за адресою вул. Городоцька, 357 та візьміть для них продукти із Доброї Скрині.

Усі деталі за телефоном: 050-373-15-96.

У Львові з'явилася "Добра скриня" з безкоштовними продуктами фото

Львів у новинах:

Як оновлюватимуть інфраструктуру львівського Парку культури

Як курсуватиме транспорт біля скверу св. Юра у Львові: остаточний проект

В львівській резиденції президента відкриють "Криївку"?

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах