Учасників нічної різанини у Львові посадили під домашній арешт

Фото взято з сайту forum.guns.ru

Фото взято з сайту forum.guns.ru

Події
09 грудня 2015 11:41

Троє учасників нічної бійки в центрі Львова, яких вдалося затримати поліцейським, перебувають під домашнім арештом.

Про це повідомив начальник Головного управління  Національної поліції у Львівській області Дмитро Загарія під час доповіді нас сесії Львівської облради, інформує "Вголос".

Загарія нагадав, що 1 грудня правоохоронці затримали Яблонського Назара Володимировича, 1989 року народження, якого підозрюють у скоєнні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 296 (хуліганство, вчинене групою осіб, із застосуванням вогнепальної або холодної зброї) КК України. Затриманий, його дружина та ще двоє чоловіків були учасниками бійки в центрі міста, під час якої загинув студент.  

"Один підозрюваний у скоєнні злочину наразі перебуває у розшуку. Відносно Яблонського та його дружини вибрана міра запобіжного заходу – домашній арешт. Третьому підозрюваному також обрали міру запобіжного заходу – домашній арешт. Речові докази у справі та знаряддя злочину вилучили", – розповів начальник управління поліції.

Наразі працівники поліції розшукують Павука Миколу Миколайовича, 1995 року народження, причетного до скоєння цього злочину. Прохання до всіх, хто має інформацію про місце перебування вказаного громадянина, звертатися на оперативну лінію 102 або в найближчий відділ поліції. Анонімність гарантуємо.

Нагадаємо, в ніч з 17 на 18 листопада у Львові на проспекті Свободи під час бійок від отриманих ножових поранень одна особа загинула та ще троє отримали тілесні ушкодження. 

Читайте також: 

Хроніка кривавої різні у Львові на День студента: подробиці, фото

Поліція встановила особи учасників нічних різанин у центрі Львова

У Львові затримали дівчину, причетну до нічного вбивства в центрі

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах