У центрі Львова сталося озброєне пограбування: розшукують свідків

фото з сайту ren.tv

фото з сайту ren.tv

Події
09 грудня 2015 13:22

У Галицький відділ поліції 8 грудня звернулась працівниця одного з ювелірних магазинів, розташованого у центрі Львова. Жінка повідомила, що невідомий чоловік, погрожуючи зброєю, розбив вітрину в торговій залі, забрав звідти золоті вироби, після чого втік, повідомили у Відділі комунікації ГУ Національної поліції у Львівській області.

Виїздом на місце події слідчо-оперативної групи встановлено, що зловмисник, обличчя якого було закрите шарфом, зайшов у магазин о 17.35, маючи у руках предмет, схожий на пістолет. На той час у магазині працювали три жінки. Погрожуючи продавцям зброєю, чоловік розбив вітрину та забрав звідти золоті вироби, а саме – золоті ланцюжки.

У центрі Львова сталося озброєне пограбування: розшукують свідків фото

Дії нападника побачив перехожий, котрий проходив повз магазин і коли зловмисник вийшов на вулицю, чоловік спробував затримати його. Проте, нападник здійснив постріл у повітря та втік. За попередніми висновками, зловмисник був озброєний дев’ятиміліметровим газовим пістолетом.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.187 (розбій) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років з конфіскацією майна. Проводиться досудове розслідування.

Правоохоронці просять зголоситись усіх, хто володіє інформацією, що могла б допомогти встановити місцеперебування підозрюваного у розбійному нападі. Прикмети зловмисника: вік – 27-30 років, зріст – 185 см. Був одягнути у чорну балонову куртку. Якщо Ви володієте інформацією, що може допомогти слідству, звертайтесь на оперативну лінію 102. Анонімність гарантовано.

Додамо, що йдеться про магазин "Адамас" на початку Городоцької навпроти СІЗО.

Львів у новинах:

Учасників нічної різанини у Львові посадили під домашній арешт

Біля Львова трапилась смертельна аварія: є жертви (фото)

Як львівські депутати билися в обласній раді (відео)

 

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах