У Львові встановили станцію для боротьби з неприємним запахом у місті (фото)

фото з сайту expert-byt.ru

фото з сайту expert-byt.ru

Події
18 грудня 2015 11:13

Упродовж 2012-2014 років українські та іноземні фахівці здійснювали дослідження та напрацьовували шляхи розв'язання проблеми боротьби з неприємними запахами.

Про це  повідомили у прес-службі ЛМР.

Як зазначають у "Львівводоканалі", одним з місць із значним перевищенням вмісту сірководню є перехрестя проспекту Червоної Калини - вулиця  Угорська, де у каналізаційну мережу надходять каналізаційні стоки з двох каналізаційних станцій(КНС-4 та КНС-5),що обслуговують Сихівський житловий масив.


f34827b4-09a8-4b51-906b-bbf06a2746a4"Цей колектор має довжину 3 км, і там ми мали характерне місце утворення та накопичення неприємного запаху. Запозичивши досвід польських колег, ми влаштували установки із дозування хімреагентів. Вони будуть перешкоджати біологічному розпаду органічних забруднень та виділенню сірководню в атмосферу", - зазначили на підприємстві.

Зазначимо, що за експертними висновками, загальна вартість будівництва двох станцій дозування складає 3,065 млн. гривень. У 2015 році для будівництва станції дозування на КНС-4, екологічний фонд міської ради виділив 1,9 млн гривень. 

Львів у новинах:

Де у Львові встановлять спецстанції для прибирання за собаками

У Львові заборонили продавати та використовувати петарди і фейєрверки

На яких вулицях у Львові не буде світла до кінця року (перелік)

 

 

 

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах