Готель у Львові відмовився приймати росіян (фотофакт)

Новина - Події - Готель у Львові відмовився приймати росіян (фотофакт)

Новина - Події - Готель у Львові відмовився приймати росіян (фотофакт)

Події
28 грудня 2015 12:43

У Львові місцевий готель відмовився приймати у себе громадян Росії. Про це у Facebook повідомив колишній міністр транспорту Євген Червоненко.

Отправился на отдых с семьей. Ехали через Львов. Не рецепшине Львовской гостинницы увидел такое объявление.... Честно п...

Опубликовано Евгением Червоненко 25 декабря 2015 г.

21504_791458887632724_4595225993328540993_n

Допис Червоненка викликав обурення у користувачів соціальних мереж. Більшість у коментарях засудили позицію політика. Зокрема, львівський активіст, лідер "Економічного бойкотного руху", Олег Радик висловив свою повагу та підтримку до рішення адміністрації готелю.

Готель "Панська гора" належить підприємцю Ігору Назаркевичу з Сокільників, що під Львовом. Йому також належить ресторан "Атляс", розташований на площі Ринок у Львові.

Нагадаємо, минулого року один з готелів у Трускавці також відмовився приймати в себе гостей з Росії. Тоді на дверях готелю з'явилась табличка "Окупантів не приймаємо".

Готель у Львові відмовився приймати росіян (фотофакт) фото

Євген Червоненко - людина з команди колишнього президента України Віктора Ющенка. Він очолював його охорону під час виборів 2004 року. 

З лютого по березень 2005 року Євген Червоненко працював на посаді міністра транспорту України. В грудні 2007 року очолив Національне агентство з питань підготовки та проведення Євро-2012, де працював до його ліквідації в листопаді 2008 року, - пише zaxid net.

читайте також

НОВИЙ РІК ТА РІЗДВО У ЛЬВОВІ ТА КАРПАТАХ

Коханці з Київщини "розвели" львівський готель майже на 50 тисяч гривень

Готелі у центрі Львова, які подобаються туристам

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах