Під Львовом вщент згорів ресторан "Княжий двір"

Фото: ДСНС

Фото: ДСНС

Події
02 сiчня 2016 12:30

Ввечері 1 січня у передмісті Городка виникла пожежа у ресторані "Княжий двір", який належить депутату місцевої райради Олегові Скомаровському, інформує zaxid.net. 

Протягом півтори години дерев’яна будівля ресторану була знищена вщент. 

Пожежа виникла близько 19.45 на горищі ресторану, повідомляє департамент з питань цивільного захисту ЛОДА. Майже 50 пожежників і 10 одиниць спецтехніки гасили пожежу близько півтори години, однак будівля ресторану була знищена вогнем. Потерпілих у результаті пожежі немає.

Під Львовом вщент згорів ресторан "Княжий двір" фото

Причини почежі зараз з’ясовують.

Ресторан-музей "Княжий двір" був споруджений з дерева, дизайн закладу виконаний у стилі стародавніх елементів побуту українського села XVIII століття. Заклад знаходиться на відстані 20 км від Львова.

Ресторан відкрився 15 років тому, належить депутату Городоцької райради від ВО "Батьківщина" Олегові Скоморовському. Основний бізнес Скомаровського – це постачання автозапчастин. Він є співвласником ТОВ "КПП Центр". Крім того, займається перевезеннями разом із головою львівського осередку "Всеукраїнської асоціації автомобільних перевізників" Іваном Велійкою та заступником начальника управління "Укртрансінспекції" у Львівській області Романом Лободою. Спільно вони є засновниками ПП "Техносервіс і К".

Читайте також: 

Ціни та телефони таксі Львова: замовляємо продукти, автоняню та тверезого водія

До дня народження Степана Бандери: цікавий опис життя (фото)

Як львів’яни відсвяткували Новий рік у Парку культури (фото)

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах