На Львівщині затримали п'яних військових на вантажівці

фото з сайту news.pn

фото з сайту news.pn

Події
12 сiчня 2016 09:55

Неподалік Яворівського полігону на Львівщині, поліція затримала "Урал" із нетверезими військовими. Подія трапилася 11 січня, приблизно о 19:20, у Яворівському районі поблизу села Страдч, пише Zaxid.net.

Зі слів одного з очевидців, який зателефонував до редакції, за кермом військового автомобіля теж перебував нетверезий чоловік у військовій формі.

"Вони їхали по всій дорозі, створюючи аварійні ситуації. Зараз на місці три наряди поліції. Водій та інші військовослужбовці виглядають п’яними", – розповів свідок події Андрій.

У поліції підтвердили затримання, зазначивши, що водія-військовослужбовця повезли на експертизу, щоб підтвердити стан алкогольного сп’яніння.

"Приблизно о 19:00 небайдужі громадяни повідомили правоохоронцям про те, що зі Львова до Яворова рухається військовий "Урал" без увімкнених фар. Автомобіль часто виїжджав на смугу зустрічного руху, створюючи небезпеку для інших водіїв. Працівники ДПС зупинили автомобіль. Водій поводив себе неадекватно. Його скерували на експертизу на стан алкогольного сп’яніння", – повідомив заступник начальника управління превентивної діяльності головного управління Національної поліції у Львівській області Олександр Хутняк.

Львів у новинах:

Якою буде погода у Львові на цьому тижні

Ожеледиця у Львові: як відшкодувати гроші за травму

Львівщина тепер має ще один гірськолижний курорт: ціни поки що доступні

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах