Львівські патрульні затримали колишнього міліціонера п'яного за кермом

фото з сайту focus.ua

фото з сайту focus.ua

Події
13 сiчня 2016 16:43

В ніч на 13 січня львівські патрульні затримали колишнього 34-річного правоохоронця, який керував у стані сп’яніння автомобілем. Трапилося це в Сихівському районі Львова

Черговий патруль зауважив, що водій автомобіля Daewoo Lanos, помітивши правоохоронців, почав тікати, увімкнувши задній хід, інформує прес-служба патрульної поліції Львова.

Це викликало підозру правоохоронців, відтак автомобіль зупинили і побачили, що водій з очевидними ознаками сп’яніння. Пройти експертизу він відмовився.

Як з’ясувалося, це колишній оперуповноважений капітан міліції, який з 2011 року не працює в органах. На нього склали протокол за ст.130 ч.1 КУпАП, що передбачає штраф, або позбавлення права керування транспортними засобами на строк від 1 до 2 років, або громадські роботи.

Наприкінці грудня львівські патрульні гналися за п’яним львівським "даішником" (нині це ГУ Національної поліції Львівщини)  понад 30 км, його вдалося затримати аж за Городком. Інспектор неодноразово погрожував працівникам поліції, відмовлявся від експертизи на вміст алкоголю в крові, навіть вдавав, що йому погано.

Львів у новинах:

Які вулиці Львова стали непроїзними через ожеледицю

Навесні у львівському транспорті запровадять електронний квиток 

Реформа львівської податкової: 5 нововведень 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах