У центрі Львова водій збив молоду дівчину і втік з місця події

Фото взято з сайту focus.ua

Фото взято з сайту focus.ua

Події
15 сiчня 2016 16:13

Правоохоронці просять зголоситись очевидців дорожньо-транспортної пригоди аби розшукати автомобіль, яким було скоєно наїзд та встановити особу водія. 

На оперативну лінію 102, сьогодні, 15 січня, о 14.45 надійшло повідомлення від очевидця дорожньо-транспортної пригоди, що сталась у центрі Львова. На проспекті Свободи, 12 невідомий водій, керуючи невстановленим автомобілем, скоїв наїзд на пішохода – молоду дівчину, після чого втік з місця події.

На місці події пригоди працює слідчо-оперативна група та медики, котрі надають допомогу потерпілій. Як встановили поліцейські, наїзд був скоєний автомобілем білого кольору, ймовірно "Нісан Алмера".

Прохання до всіх, хто був очевидцем цієї дорожньо-транспортної пригоди та може допомогти розшукати автомобіль, яким було скоєно наїзд та встановити особу водія, котрий був за кермом, зголоситись на оперативну лінію 102. Особливо це стосується водіїв, котрі у цей період проїжджали проспектом Свободи та чиї автомобілі обладнані відеореєстраторами, інформує відділ комунікації ГУ Національної поліції у Львівській області.

Львів у новинах: 

Через снігопад львівські комунальники переходять на посилений режим

Карнавал та автентика: як святкують Маланку на Західній Україні

Львівський трамвай в Києві: фото та реакція пасажирів

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах