У Львові та області масові ДТП через негоду: є загиблі

Новина - Події - У Львові та області масові ДТП через негоду: є загиблі

Новина - Події - У Львові та області масові ДТП через негоду: є загиблі

Події
16 сiчня 2016 13:44

На Львівщині сталася ДТП вантажівки RENAULT Magnum та пасажирського рейсового автобуса "Богдан", унаслідок чого загинув пішохід.

Про це повідомили у прес-службі департаменту цивільного захисту Львівської ОДА.

Як з'ясувалося, у селі Унятичі 40-річний водій вантажівки через слизьку дорогу не зміг виїхати на підйом і відкотився назад, унаслідок чого врізався в автобус. Унаслідок зіткнення жоден із чотирьох пасажирів не постраждав. Водночас автобус, рухаючись від удару назад, наїхав на 77-річну жительку, яка загинула на місці.

Також учора ввечері, 15 січня, близько 22 години у Бориславі сталася ДТП за участю багатьох автівок. Про це повідомляють активісти на сторінці спільноти "Варта-1" у Facebook.

ДТП

Фото: Варта-1

Учасниками ДТП стали автомобілі "Ауді", "москвич" та маршрутка. Один з автомобілів занесло через засніжену дорогу, що і стало причиною ДТП.

Постраждалих у аварії немає.

У Львові водій врізався в трамвай, розбив шість автомобілей і втік, про це пишеDepo.Львів із посиланням на спільноту Варта-1.

У Львові водій розтрощив шість автомобілей і трамвай - фото 1

"На Личаківські легковий автомобіль в'їхав в трамвай номер 2, який мінімально зійшов з рейок. Авто втікало і на вул. Некрасова зачепило ще пару машин. Стоять трамваї по Личаківській", — йдеться у повідомленні спільноти.

За інформацією Львівської поліції, загалом водій пошкодив шість автомобілей.

У Львові водій розтрощив шість автомобілей і трамвай - фото 2

Фото: Варта-1

Правоохоронці розшукують водія  автомобіля Subaru, який спричинив масштабну аварію і втік з місця події, покинувши свою машину.

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах