У Львові в черзі за хлібом раптово померла жінка (фото)

фото "Варта1 "

фото "Варта1 "

Події
26 сiчня 2016 10:20

Інцидент стався вчора, 25 січня, близько 15:00, на вулиці Пекарській, 28.

Про це повідомили  у соцмережах активісти спільноти "Варта1"

Читайте ще, У Львові на зупинці транспорту раптово померла жінка 

Як зазначають дописувачі спільноти "Варта-1" у Facebook, жінка купувала хліб, але згодом раптово впала та втратила свідомість.

Очевидці викликали бригаду медиків та поліцію

"Викликали бригаду медиків та поліцію. Лікарі приїхали, оглянули жінку, але вони не забрали потерпілу до лікарні, а чекали на поліцію, однак патрульні так і не приїхали", йдеться у дописі спільноти.

Ось що пише про це очевидець і користувач Фейсбук Сергій Шеховцов:

Сергій Шеховцов:

"Хочу повідомити наскільки оперативно працюють наші дорогі "швидка допомога" і "поліція". Приблизно 15.00 стався такий випадок, старенька бабця 41-го року народження, купуючи хліб впала, важко дихала приблизно 1-2 хв і втратила свідомість. Швидку допомогу викликали 15.06 , пізніше поліцію. Це сталося на личаківському районі, вул. Пекарська 28, швидка приїхала за 25 хв, чого її відправили аж з Топольної, приїхавши подивилися на зрачки і перевірили пульс, подзвонили дочці через знайдений біля бабці телефон, дочка сказала щоб їй повідомили в яку лікарню її відвезуть, це було ще 15.30 , зараз 16.23 і бабця досі лежить, кажуть що чекають поліцію, поліції немає, бабусю вкриває потихеньку снігом і скапує з криші прямо на неї, хоть би накрила її швидка чимось. Я просто в шоці
17:19 - швидка поїхала, поліції ( слідчо-оператмвної групи ) немає, лише є журналісти, бабця з 15.00 лежить на вулиці, скоріше всього вже давно не жива, аплодисменти швидкій і поліції"

Водночас, як розповіла у коментарі 032.ua речник патрульної поліції Львова, працівники поліції не приїхали на місце події, бо їх туди не викликали.

"Служба 102 одразу передала виклик, який вони отримали від медиків, слідчо-оперативній групі. Патрульну поліцію туди не викликали", - зазначила Катерина Рибій.

А за словами речника ГУ Нацполіції у Львівській області Світлани Добровольської, за попередніми висновками медиків, жінка померла природною смертю.

"Тіло скеровано на експертизу, яка встановить точні причини смерті, але медики не виявили ознак насильства під час огляду тіла", - розповіла Світлана Добровольська.

У Львові  в черзі за хлібом раптово померла жінка (фото) фото

У Львові  в черзі за хлібом раптово померла жінка (фото) фото 1

Львів у новинах:

У ДТП на Львівщині загинули двоє хлопців

На подвір’ї львівського бізнесмена пролунав вибух: пошкоджено будинок

У Львові поліцейський автомобіль потрапив у ДТП (фото)

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах