Львів'янину на замітку: де тепер водіям проходити медогляд

фото з сайту svetlovodsk.com.ua

фото з сайту svetlovodsk.com.ua

Події
27 сiчня 2016 17:25

Водії та кандидати у водії зможуть проходити медогляд у будь-якій медичній установі. Про це повідомили в Регіональному сервісному центрі МВС України у Львівській області.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

Медичний огляд для водіїв та кандидатів у водії лишається обов’язковим, однак проходити його можна буде в будь-якій медичній установі.

"Ще один крок для подолання корупційних схем. Якщо раніше були так звані "обрані" медичні заклади, які надавали відповідні довідки водіям, то зараз цього немає. Водій може звернутися в будь-яку поліклініку чи лікарню, де працюють профільні спеціалісти, і отримати необхідну довідку. Процедура отримання медичної довідки стає набагато простішою", – зазначив в.о. директора Регіонального сервісного центру МВС України у Львівській області Сергій Клочко.

"Відтепер будь-який медичний заклад за наявності необхідних фахівців (а саме: терапевта, невропатолога, отоларинголога, офтальмолога і хірурга) матиме право створювати медичні комісії для водіїв та кандидатів у водії і видавати їм відповідні довідки", – додав Сергій Клочко.

Львів у новинах:

Стало відомо наскільки зросте ціна на парковку у Львові

Як курсуватимуть нічні маршрутки у Львові: оновлені графіки

Стало відомо, коли вулицями Львова поїде електробус

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах