Трирічна дівчинка на Львівщині повернулась з садочка з побоями

фото з сайту blaby.ru

фото з сайту blaby.ru

Події
28 сiчня 2016 10:08

У Бориславі правоохоронці встановлюють обставини, за яких 3-річна дитина отримала тілесні ушкодження. Батьки дівчинки виявили їх після того, як забрали дитину з дитячого садочка. Про це  повідомили у прес-службі ГУ НП у Львівській області.

Так, 26 січня до Бориславського відділення поліції звернулася 24-річна місцева мешканка з проханням встановити обставини, за яких її трирічна донька отримала тілесні ушкодження.

Батьки виявили їх напередодні увечері, коли батько привіз дівчинку з дитячого садочка. У травматологічному відділенні міської лікарні, де оглянули дитину, встановили діагноз: забійні рани обох передпліч та обох гомілок, а також кусані рани нижньої губи і язика.

Працівники поліції негайно виїхали в дитячий садочок. Вихователька групи категорично заперечила  причетність до заподіяння дівчинці тілесних ушкоджень когось із працівників дитячої дошкільної установи чи її вихованців.

Також встановлено, що в той день опівдні  дівчинку оглядала медпрацівник закладу, котра не виявила на тілі дитини ніяких тілесних ушкоджень.

За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч.1  ст. 125 Кримінального кодексу України (умисне легке тілесне ушкодження). Призначено низку експертиз, проводиться досудове розслідування.

Львів у новинах:

Отримай відповідь: чи закриють у Львові садочки на карантин

Як у Львові професійні "графітчики" розфарбують дитячу лікарню(фото)

Львів'янину на замітку: графік вихідних і святкових днів у 2016 році

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах