Як правильно обрати омивач скла взимку

Новина - Події - Як правильно обрати омивач скла взимку

Новина - Події - Як правильно обрати омивач скла взимку

Події
28 сiчня 2016 13:41

З приходом морозів в Україну багато автомобілістів зіткнулися з питанням – який омивач скла обрати? Щоб не лише забезпечити максимальну видимість на дорозі, котра суттєво залежить від чистоти скла, але й не завдати шкоди своєму здоров’ю та деталям авто.

Обираючи омивач за температурними показниками, варто пам’ятати, що зимова погода дуже мінлива, раптово похолоднішати може упродовж лічених годин, а під впливом вологості, вітру, швидкості їзди тощо реальна температура зовні може бути на декілька градусів нижчою, ніж показує бортовий термометр. Тому треба дуже уважно стежити за вчасною заміною міжсезонних омивачів, що розраховані на теплу зиму, на більш морозостійкі аналоги. І абсолютно недопустимо взимку розбавляти омивач водою, адже мороз може застати зненацька і рідина в бачку просто замерзне. 

Як правильно обрати омивач скла взимку фото

Якісний омивач має бути виготовлений на основі натуральних компонентів, оскільки в процесі експлуатації авто випари омивача можуть потрапити в салон автомобіля. Вдихання ж випарів, наприклад, метанолу чи ацетону, які можна знайти у неякісних омивачах, може спричинити запаморочення, алергічну реакцію та ін.

Також, якісний омивач має бути безпечним для авто – не завдавати шкоди його металевим, скляним, гумовим та пластиковим поверхням. Це залежить від якості спирту, який входить до складу омивача.

Щоб бути певним у безпечності придбаного товару, омивачі найкраще купувати у спеціалізованих місцях продажу, куди продукція надходить безпосередньо від виробника, який відповідає за якість свого продукту.

Мережа АЗК "ОККО" реалізує на своїх заправках омивачі для скла власної торгової марки  українського виробництва. В асортименті - омивачі  для різних температур від 0°С до -22°С у тарі на вибір (від 1 до 4 л).

Як правильно обрати омивач скла взимку фото 1

"Усі компоненти омивачів, які продаються в нашій мережі, є нешкідливими для людини й екології, - коментує Ірина Моісеєва, керівник мережі магазинів на АЗК "ОККО". – Пропонований нашим клієнтам продукт не містить метанолу, ацетону та сірчаної кислоти. Для надання йому кольору використовуються ті ж самі натуральні барвники, що й у харчовій промисловості. При цьому до складу омивачів "ОККО" входять лише якісні імпортні ароматизатори, що вирізняються легкими, приємними, не різкими запахами".

З експлуатаційних властивостей омивачів варто відзначити їхню здатність видаляти нерозчинний у воді бруд з лобового скла та фар автомобіля, запобігати забрудненню системи мийки автомобільного скла та надавати поверхні антиблікових властивостей. Омивачі "ОККО"  абсолютно безпечні для будь-яких поверхонь авто: скла, металевого кузова, гумових чи пластикових деталей тощо.

Виробником усієї лінійки омивачів є компанія "Лінкс Лабораторії", що входить до складу того ж холдингу, що й мережа АЗК "ОККО". У 2015 році "Лінкс Лабораторії" спільно з державним концерном "Укрспирт" налагодили виробництво якісних омивачів. Таким чином, мережа АЗК "ОККО" може контролювати усі технологічні процеси – від виробництва до логістики та реалізації.  

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах