У центрі міста затримала п’яного водія маршрутки, який їхав на червоне світло

Новина - Події - У центрі міста затримала п’яного водія маршрутки, який їхав на червоне світло

Новина - Події - У центрі міста затримала п’яного водія маршрутки, який їхав на червоне світло

Події
30 сiчня 2016 13:12

У водія маршрутки, якого 29 січня у Львові затримали п’яним за кермом, вилучили права і передали справу до суду, який визначить, чи заборонити чоловіку сідати за кермо на довший термін.

Водія маршрутки №114 поліція затримала близько 14:00 на проспекті Чорновола. Як з'ясувалося, чоловік був напідпитку. Експертиза показала 2,04 проміле алкоголю в його крові. Про те, що водій поводиться дивно і ймовірно п'яний, в поліцію повідомили пасажири маршрутки.

"Він мало не протаранив дві машини. Я був змушений вийти швидше", – пояснив пасажир автобуса Михайло.

Патрульні вистежили автобус і зупинили його після того, як він проїхав на червоне світло.

"Є всі ознаки того, що водій перебуває у стані алкогольного сп'яніння. Є почервоніння очей, відчутно запах алкоголю, – каже командир роти патрульної поліції Віталій Берчак. – Також він не пред'являє нам посвідчення водія".

Тест на алкоголь він також відмовся проходити. Тож довелось чекати представника підприємства-перевізника. Водій пробував навіть втекти, та все ж показав водійські права та погодився на тест, який показав 2,4 проміле.

Водій своєї вини не визнав, мовляв, сильніше коли та кави нічого не пив. Натомість поскаржився журналістам, що не спав до 4-ї ранку.

Представник підприємства ж наполягав на повторній експертизі. Мовляв, зранку при перевірці водій був тверезим.

"Зранку водій був адекватний, здоровий та тверезий, про що свідчать записи в журналі медика. Зараз я хочу просто перевірити його в медичному закладі. Чи підтвердиться дана інформація, чи не підтвердиться. І тоді вже будемо вживати заходів", – коментує ситуацію  заступник директора підприємства-перевізника Роман Думич. 

Та навіть експертиза підтвердила, що водій сів за кермо напідпитку. Допоки патрульні доїхали на Наукову – у крові маршрутника все ще залишалось трохи більше двох проміле.

Поліція вилучила у водія права. Далі справу передадуть до суду, який і визначить, чи заборонити чоловіку сідати за кермо на довший термін. Покарання ще можуть замінити виправними роботами або штрафом до 3400 грн повідомляє zaxid.net.

Львів у новинах

Сезонні розпродажі у великих ТЦ Львова: що, де, коли

Де у Львові поїсти піцу: огляд закладів та голосування (частина перша)

Компанія Fujikura шукає ще 300 працівників у Львові

У Львівській ОДА повідомили що їх "невірно зрозуміли" щодо ліквідації сільських маршрутів

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах