У Львові обладнають освітленням сотню пішоходних переходів

фото з сайту orikzz.blogspot.com

фото з сайту orikzz.blogspot.com

Події
02 лютого 2016 15:14

У 2016 році у Львові планують освітити приблизно 100-110 пішохідних переходів. Цю цифру приймали, виходячи з тієї суми, яку пропонують в бюджеті розвитку міста, інформує прес-служба Львівської міської ради. У 2016 році у місті планують освітити орієнтовано 100-110 пішохідних переходів.

"Із суми, яку пропонують у бюджеті розвитку, випливає, що коштів має вистачити на 100-110 пішохідних переходів. Ця кількість в три рази більша, ніж минулоріч", - повідомили у прес-службі міськради.

Проте, поки що бюджет не затверджений, тому більш конкретну цифру зможуть назвати через два тижні. 

Власне, освітлювати будуть переходи, де є найбільша потреба. Приблизно через два тижні повинна з’явитись інформація з переліком вулиць, на яких освітлять пішохідні переходи. Наразі невідомо, як технічно відбуватиметься освітлення..

Сьогодні, 2 лютого, на вулиці Пасічна-Пимоненка відбулось виїзне засідання комісії з безпеки дорожнього рух. Відтак було прийнято рішення до кінця тижня встановити на цьому місці дорожні знаки про обмеження швидкості та додаткові ліхтарі. Причиною для такого рішення була аварія , яка сталася в понеділок, 1 лютого. Внаслідок ДТП на пішохідному переході постраждали хлопчики-брати віком 8-ми та 9-ти років. Зараз вони перебувають у тяжкому стані.

До речі, ще з 22 жовтня, у Львові, на перехресті вулиць Володимира Великого та Кульпарківської запрацював оновлений пішохідний перехід.  Тепер в одному з найнебезпечніших місць у місті діє модернізована система освітлення, а про місце переходу попереджають нові дорожні знаки та яскрава розмітка. Нове обладнання та всі роботи були виконані групою працівників Благодійного фонду "Відкриті очі" компанії SoftServe. Кошторисна вартість проекту становить понад 110 тисяч гривень.

Львів у новинах:

У львівських вандалів не підіймається рука на новенькі трамваї і тролейбус "Електрон" 

Стало відомо, коли у Львові завершать ремонт вулиці Мечникова (фото) 

У Львові маршрутку під час руху розвернуло поперек дороги - заклинило кермо (фото) 

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах