Ринок житла: скільки коштують квартири у Львові

фото з сайту vk.com

фото з сайту vk.com

Події
03 лютого 2016 09:46

У Львові попит на житлову нерухомість знизився на 70%, ріелтори припускають, що в лютому-березні кількість покупців, які мають намір купити житло збільшиться.

У січні покупці шукали, в основному, квартири у відносно нових будинках, побудованих в 2000-х роках і пізніше. Як розповіла Domik.ua адміністратор відділу купівлі-продажу Вероніка Козлова, головним пріоритетом клієнтів при виборі житла є місце розташування будинку. "Покупці вибирають район розміщення житла, а потім - квартиру. Уподобання індивідуальні, наприклад, часто шукають квартири в цегляних будинках. Якщо купують квартиру в центральній частині міста, то шукають житло правильного планування ", - зазначила ріелтор.

Купити квартиру у Львові можна мінімум за $ 25000. За такою ціною пропонують житло економ-класу на околиці міста. Двокімнатні квартири коштують на $ 10000 дорожче. А за трикімнатну просять від $ 50 000.

Ціни на однокімнатне житло сегменту "бізнес" стартують від $ 55 000 в прицентральних районах. За двокімнатну квартиру просять від $ 75 000, а за трикімнатну - $ 90000. Вартість залежить від площі приміщення і якості ремонту в квартирі.

Львів у новинах:

Стало відомо, коли у Львові завершать ремонт вулиці Мечникова (фото)

Львівські ресторани тероризували "мінуванням " з Луганська

У Львові стартував продаж квитків на Х Фестиваль шоколаду: що буде цікавого

 

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах