Поліція не знайшла вибухівки в жодному з десяти львівських "Сільпо"

Фото взято з сайту minsknews.by

Фото взято з сайту minsknews.by

Події
03 лютого 2016 17:48

Повідомлення про замінування торговельної мережі "Сільпо" у Львові не підтвердилося. Вибухотехніки обстежили 10 торговельних закладів та прилеглі території.

Нагадаємо, повідомлення про замінування мережі супермаркетів надійшло сьогодні, 3 лютого, о 10:20 до поліції від працівників УСБУ.

Як інформує відділ комунікації ГУ Національної поліції у Львівській області, перевіряли їх почергово. В усіх випадках евакуйовували відвідувачів та працівників. Обстеження проводили експерти-вибухотехніки, кінологи зі службовими собаками, слідчо-оперативні групи та працівники інших служб. Ніяких вибухонебезпечних предметів та пристроїв не виявили.

Наразі вирішується питання про відкриття кримінального провадження, правоохоронці вживають усіх заходів для встановлення особи аноніма, котрий надав неправдиве повідомлення про замінування.

Додамо, що напередодні, 2 лютого, в аналогічний спосіб – електронним листом на скриньку СБУ – анонім повідомив про замінування 10 ресторанів у центрі Львова. Правоохоронці та вибухотехніки перевірили усі заклади, але вибухівки не виявили. Очільник поліції Львівщини Дмитро Загарія повідомив, що листи з неправдивими повідомленнями надійшли з території Луганської області.

Загалом від початку року до правоохоронців надійшло 12 неправдивих повідомлень про замінування. У двох випадках спеціалісти обстежували по 10 об’єктів.

Львів у новинах:

На перехресті, де збили двох школярів, обмежили швидкість руху

Як п'яний автослюсар на катафалку друзів Львовом катав (фото)

Сьогодні вранці у Львові пограбували школу (фото)

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах