У Львові відремонтують кілька театрів: перелік

фото з сайту lvivreport.blogspot.com

фото з сайту lvivreport.blogspot.com

Події
04 лютого 2016 10:20

У бюджеті розвитку міста для галузі культури передбачено 33 млн. 071 тис грн., які будуть розподілені між театрами, бібліотеками, музеями, філармонією, палацами і будинками культури, а також школами естетичного виховання дітей Львова. Про це інформує прес-служба міської ради. Пропонуємо вам перелік театрів, у яких цього року зроблять капітальні або часткові ремонти.

Отже, близько 2 млн. 500 тис. грн закладено для капітального ремонту приміщень Львівського академічного театру імені Леся Курбаса, що на вул. Леся Курбаса, 3.

Приблизно 1 млн 150 тис. грн – на капітальний ремонт даху Львівського драматичного театру імені Лесі Українки на вул. Городоцькій, 36.

900 тис. грн на капітальний ремонт отримає Перший український театр для дітей та юнацтва, який знаходиться на вул. Академіка А. Гнатюка, 11.

250 тис. грн, передбачено на виготовлення проектно-кошторисної документації на заміну системи опалення адміністративної частини приміщень Львівського драматичного театру імені Лесі Українки на вул. Городоцькій, 36.

Окрім цього, пропонують виділити 500 тис. грн. для придбання обладнання та реквізиту для театрів. А також близько 500 тис. грн. пропонують виділити для капітального ремонту приміщень муніципального хору "Гомін" на вул. С. Петлюри, 36. Для капітальних ремонтів Народних домів міста Львова виділять більше 1 млн. 500 тис. грн.

Львів у новинах:

У Львові стартував продаж квитків на Х Фестиваль шоколаду: що буде цікавого

Сім зимових курортів Карпат в п’ять разів дешевших від Буковелю

Зима у Львові: де можна покататись на лижах, сноутьюбах та санчатах (фото, відео)

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах