Львів'яни зможуть замовляти закордонний паспорт онлайн: запрацює електронна черга

Новина - Події - Львів'яни зможуть замовляти закордонний паспорт онлайн: запрацює  електронна черга

Новина - Події - Львів'яни зможуть замовляти закордонний паспорт онлайн: запрацює електронна черга

Події
04 лютого 2016 18:16

Упродовж кількох тижнів у міграційній службі Львівщини запрацює електронна черга. Громадяни зможуть записатися на прийом щодо оформлення закордонного паспорта чи іншої послуги через інтернет. Зараз проводиться тестування електронної черги.

Читайте також Все про біометричні паспорти у Львові: як, де і за скільки

"Думаю, у найближчі тижні цей сервіс запрацює у Львівській області. Із запровадженням електронної черги дещо спроститься процедура оформлення паспорта для виїзду за кордон. Громадяни самі вноситимуть свої дані в онлайн-форму при записі у чергу, працівники міграційної служби будуть лише перевіряти коректність внесених даних. Це скоротить час надавання послуги", - повідомив zik  виконуючий обов'язки начальника ГУ міграційної служби у Львівській області Володимир Бабунич. 

За його словами, для подолання черг у відомстві здійснюється перегляд логістики надання адміністративних послуг. 
"Зокрема, йдеться про запровадження лише електронного листування у межах підрозділів міграційної служби, що значно скорочує час надання послуг. Ініційовано збільшення кількості працівників у підрозділах міграційної служби. Незабаром очікуємо нові конкурси на заміщення вакантних посад у межах підрозділів та Головного управління", – додав Бабунич.

Як повідомляє прес-служба ДМС України, 4 лютого на сайті міграційної служби відкрито новий сервіс – онлайн-черга до підрозділів. Наразі послуга працює у тестовому режимі та доступна лише для отримання двох послуг – оформлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон та паспорта громадянина України у формі картки (для осіб, які досягли 16-річного віку та оформлюють паспорт вперше).

У Львові почали приймати документи на нові українські паспорти: куди звертатись

Львів'янину на замітку: де і за скільки оформити новий паспорт - картку

Украинцам упростили получение загранпаспортов

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах