У Львові каналізують 10 вулиць: де саме

Фото взято з сайту alau.kz

Фото взято з сайту alau.kz

Події
05 лютого 2016 14:03

У бюджеті розвитку міста, який погодив виконавчий комітет ЛМР, пропонують закласти кошти на каналізування понад 10 міських вулиць. Повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Зокрема, у цьому році планують провести каналізування вул.Ряснянської, Брюховецької, Січової, Полудневої, Болбочана, Тернової, Тр.Глинянського, Богданівської, Старознесенської, Балкової та ін

Також передбачено проведення комплексних заходів з покращення екологічної ситуації – встановлення гідрозатворів в каналізаційній мережі центральної частини міста. На ці роботи в бюджеті розвитку пропонують передбачити 20 млн.грн.

Для проведення заміни каналізаційного колектора у Скнилівському парку у бюджеті хочуть закласти 4,3 млн грн.

Передбачають кошти і на виготовлення проектно-кошторисної документації для будівництва мереж водопостачання та водовідведення в житловому масиві Білогорща та для каналізування району вулиць Подолинського, Тарасівська – 450 тис.грн та 500 тис.грн відповідно.

Нагадаємо, бюджет розвитку 2016 року прийнято на засіданні виконавчого комітету Львівської міської ради. Зараз триває його обговорення з різними середовищами. Відтак, проект бюджету розвитку буде винесено на розгляд сесії міської ради. 

Львів у новинах:

У Львові поліцейського, що сів п'яним за кермо, звільнили з посади

За яким маршрутом курсуватиме перший львівський електробус

Увага розшук: У Львові пропала дівчина

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах