Львівська поліція викрила чоловіка, що погрожував застрелити Садового

Фото взято з сайту dt.ua

Фото взято з сайту dt.ua

Події
05 лютого 2016 14:50

Львівська поліція оперативно встановила особу чоловіка, який у четвер пізно ввечері зателефонував на "гарячу" лінію 102 і заявив, що "має завдання застрелити мера Львова". Виявилось, що автором дзвінка був в’язень однієї з виправних колоній на Львівщині.

За інформацією поліції, невідомий зателефонував на 102 близько 23:00 у четвер, 5 лютого, і повідомив що "має завдання застрелити мера Львова". При цьому чоловік назвав своє прізвище та ім’я, а також місцеперебування.

"Чоловік не приховував свої анкетні дані та повідомив, що на момент здійснення дзвінка перебуває в  одному з кафе на вулиці Личаківській у Львові. Він також зазначив, що має при собі  автомат і дві гранати Ф-1, однак,  для здійснення свого наміру йому необхідні патрони 42 калібру [так в оригіналі - ред.]", – розповів начальник кримінальної поліції ГУ Національної поліції у Львівській області підполковник поліції Микола Гладюк.

Проте у названому кафе наряд поліції нікого підозрілого не виявив.

За якийсь час поліцейські з’ясували, що дзвінок з погрозою вбивства міського голови Львова здійснив 21-річний в’язень однієї з виправних колоній на Львівщині. Він скористався мобільним телефоном, назвавши при цьому ім’я та прізвище іншого в’язня цієї колонії, який днями вийшов на волю.

Нагадаємо, що раніше будинок, де живе міський голова Львова Андрій Садовий разом з сім’єю двічі (у липні і грудні 2014 року) обстрілювали з гранатомета, а в кінці жовтня минулого року у двір будинку кинули гранату (тоді на місці злочину затримали 29-річного дезертира з батальйону "Айдар"). Жодної інформації про розслідування інцидентів з обстрілами будинку мера із гранатомета правоохоронні органи не оприлюднювали.

Львів у новинах:

У Львові поліцейського, що сів п'яним за кермо, звільнили з посади

За яким маршрутом курсуватиме перший львівський електробус

Увага розшук: У Львові пропала дівчина

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах