Львівський таксист із ДЦП започаткував акцію #накавуздругом

Новина - Події - Львівський таксист із ДЦП започаткував акцію #накавуздругом

Новина - Події - Львівський таксист із ДЦП започаткував акцію #накавуздругом

Події
11 лютого 2016 15:41

Хворий на ДЦП львів’янин Роман Кисляк подякував дружині президента Марині Порошенко за запрошення разом відвідадати кафе і оголосив про початок просвітницької акції #накавуздругом, покликаної змінити у суспільстві ставлення до людей з особливими потребами.

Історія хворого на ДЦП переселенця з Донбасу Романа Кисляка, який зараз мешкає у Львові, стала широко відомою після інциденту з офіціантом львівського ресторану Vapiano, який випровадив Романа з ресторану через "підозрілий" вигляд.

У середу, 10 лютого, дружина президента Марина Порошенко висловила свою підтримку Романові Кисляку, зазначивши, що буде рада зустрітися з ним за чашкою кави".

"Пані Марино, будемо пити каву! Я приймаю Ваше запрошення. Мені дуже приємно", – відповів Роман дружині президента 11 лютого.

Він також записав відеоролик, у якому оголосив про початок акції ?#?накавуздругом. Сенс акції полягає у спільному проведенні часу з людьми з особливими потребами у публічних місцях.

"Спілкуйтесь, веселіться, пийте каву, чай, їжте млинці, сирники, бургери або торти. Не забудьте сфотографуватися та поділитися з нами фото з хештегом #накавуздругом", – написав Роман Кисляк у своєму фейсбуці. – Якщо ви хочете приєднатись до акції, але не маєте знайомих з особливими потребами – пишіть "Емаусу" (львівський центр підтримки людей з особливими потребами). Вони знайдуть для вас гарну компанію".

За задумом, приєднатися до акції можуть також і безпосередньо кафе і ресторани.

Роман Кисляк, який у Львові працює таксистом, переїхав з Донецька у 2014 році, після захоплення його рідного міста російськими бойовиками.

Джерело: ZAXID.NET

Читайте також:

Президент прокоментував випадок з Романом Кисляком

Хлопець із ДЦП, якого вигнали з ресторану у Львові, прокоментував інцидент

Таксист із ДЦП якого вигнали з ресторану у Львові: "Я не хочу жити, бо я є тягарем" (відео)

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах