На Львівщині стріляли в таксиста

фото з сайту lbc.com.ua

фото з сайту lbc.com.ua

Події
12 лютого 2016 10:26

На оперативну лінію 102 вчора, 11 лютого, о 19.10 надійшло повідомлення від 23-річного львів’янина, водія таксі про те, що у селі Тростянець Миколаївського району його автомобіль "Шкода" обстріляв невідомий чоловік.

Про це 12 лютого передає відділ комунікації ГУ Національної поліції у Львівській області.

За словами заявника, він віз клієнтку зі Львова у Миколаїв. У селі жінка попросила зупинитися біля автомобіля "Санг Йонг", що стояв на узбіччі траси. Коли клієнтка вийшла з таксі, водій автомобіля "Санг Йонг" здійснив кілька пострілів у "Шкоду". В подальшому експерти виявили на задньому бампері обстріляного автомобіля вибоїну від кулі.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група, а працівники Миколаївського відділення поліції спільно з поліцейськими патрульної служби розпочали пошук автомобіля "Санг Йонг". Невдовзі правоохоронці виявили його у селі Липники Пустомитівського району. На вимогу зупинитись водій іномарки не реагував, а збільшив швидкість, намагаючись втекти. Поліцейські заблокували автомобіль та зупинили його. У салоні перебувало троє осіб – клієнтка таксі – 40-річна львів’янка та двоє раніше судимих мешканців Стрийського району віком 35 та 37 років.

Під час огляду іномарки правоохоронці виявили у салоні патрон калібру 9 мм. Зброю поліцейські не виявили. Зловмисник, котрий обстріляв таксі затриманий в порядку ст.208 КПК України.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст.296 (хуліганство із застосуванням вогнепальної зброї). Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Проводиться досудове розслідування.

Львів у новинах:

Біля Львова жахлива аварія: машину розірвало навпіл (фото) 

На Сихові провалилась дорога

Львів’янину на замітку: в Україні планують змінити порядок оплати комуналки

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах