На Львівщині підлітки пограбували банк, розібравши стіну в міськраді

фото з сайту  news.chortkiv.net.ua

фото з сайту news.chortkiv.net.ua

Події
15 лютого 2016 11:28

Зловмисниками виявились троє мешканців Соснівки – двоє 19-річних та один віком 17 років.

У Червоноградський відділ поліції вчора, 11 лютого, надійшло повідомлення від голови Соснівської міської ради про те, що вночі невідомі особи, зламавши замок на вхідних дверях, проникли у приміщення міськради. Всередині зловмисники пошкодили двері та проникли у кілька кабінетів, проте нічого звідти не викрали.

"У той самий час до відділу поліції надійшло повідомлення від завідуючого територіальним відділом одного з банків, приміщення якого розташоване в одному будинку з міськрадою і має спільну стіну. За словами завідуючого, вночі невідомі особи проникли у приміщення відділення та викрали з банківського терміналу гроші у сумі майже 25 тисяч гривень", - повідомив начальник Управління кримінальної поліції ГУ НП у Львівській області підполковник поліції Микола Гладюк.

Виїздом на місце події слідчо-оперативної групи встановлено, що зловмисники проникли у приміщення відділення банку, розібравши частину спільної з міськрадою стіни. Також правоохоронці встановили, що до скоєння злочину причетні троє місцевих мешканців – двоє дев’ятнадцятирічних та один віком 17 років.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 (крадіжка) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Проводиться досудове розслідування, інформує відділ комунікації ГУ Національної поліції у Львівській області.

Львів у новинах:

У "Львівтеплоенерго" пояснили, чому за січень доведеться платити більше 

Російські фури не пропускають в Євросоюз по всій Західній Україні 

Сьогодні у Львові перекриватимуть рух

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах