До Львова повертається фестиваль "Етновир"

фото з сайту галінфо

фото з сайту галінфо

Події
16 лютого 2016 13:15

Після дворічної перерви фестиваль "Етновир"/ Etnovyr festival повертається до Львова. Про це VG Львів повідомив куратор фестивалю Андрій Сидор:

" Фестиваль відбудеться 24-28 серпня. На сьогодні отримали понад 100 заявок від ансамблів з цілого світу. До прикладу, 10 заявок з Польщі, 5 з Туреччини, 3 з Країни Басків (вже традиційно хочуть до Львова). Переглядаємо відео, обираємо. До 1 березня плануємо скласти short list."

Фестиваль "Етновир" є одною з головних подій святкування Дня Незалежності України у Львові. Протягом фестивалю відбуваються виступи колективів, марш-паради учасників головними вулицями міста, презентація кухні народів світу.  Проходять вечори дружби і танцювальні майстер-класи. На площі Ринок можна спробувати кухню різних народів.

Фольклорні колективи з багатьох країн, зокрема, таких, як Україна, Мексика, Мартініка, Ізраїль, Македонія, Португалія, Франція, Італія, країна Басків, Республіка Бурунді, Чехія, Польща, Індія та Іспанія, неодноразово презентували культуру своєї країни на фестивалі "Етновир".

Цього року фестиваль  "Етновир" відбудеться 24-28 серпня після двох років перерви через відсутність фінансування.

Львів у новинах:

На Святі шоколаду відкриють Львівський шоколадний музей

Співачка зі Львова Наталка Карпа виходить заміж за бійця (фото)

Львів - місто кохання: огляд найромантичніших місць

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах