Суд заборонив програму "Інспектор Фреймут"

Фото вязто з сайту telegraf.com.ua

Фото вязто з сайту telegraf.com.ua

Події
17 лютого 2016 17:25

Ольга Фреймут та її "Інспектор..." зникнуть з телеканалів українців. Таке рішення прийняв суд, ухваливши, що програма телеканалу "1+1" "Інспектор Фреймут" незаконно використовує формат програми "Ревізор" ("Новий канал"). Про це VG Львів повідомили у прес-службі "Нового каналу".

– Рішення справи затягнулося трохи довше, ніж ми думали. Було непросто, але, безумовно, цікаво. Ця практика дуже важлива для юридичної спільноти України, як прецедент – це вже формування поля для прийняття подібних рішень у майбутньому навіть у випадках такого комплексного, сучасного та вразливого об'єкта інтелектуальної власності, як телеформат, - каже Катерина Мороз, директор юридичного департаменту Нового каналу. 

Наразі Новий канал надішле документи до виконавчої служби та буде добиватися виконання рішення суду: припинити використовувати сценарій і передачу "Ревізор", виробництво і телетрансляцію передачі "Інспектор Фреймут", а також виплатити Новому каналу компенсацію у розмірі 1 218 000 гривень.

Тим часом, на "1+1" заявили, що вони будуть продовжувати захищатися від вимог "Нового каналу". Чи зникне "Інспектор Фреймут" назовсім і, що буде замість цієї передачі, поки невідомо.

Нагадаємо, що Ольга Фреймут була ведучою програми "Ревізор" на "Новому каналі", а після переходу на телеканал "1 + 1" запустила програму "Інспектор Фреймут". На "Новому каналі" передача "Ревізор" виходить з новим ведучим Вадимом Абрамовим.

В обох програмах ведучі так само перевіряють ресторани, готелі та інші заклади сфери послуг в різних містах країни на предмет якості обслуговування, приготування страв, стану номерів.

Львів у новинах:

У Львові збирають кошти на лікування двох хлопчиків, постраждалих від вибуху газу (фото)

Фунікулер чи канатка: як зробити Високий замок доступнішим

На Хмельницького трапилося масштабне ДТП за участі 6 машин 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах