У Львові встановили ще одну зарядку для електромобілів: де саме

фото з сайту zaxid.net

фото з сайту zaxid.net

Події
18 лютого 2016 17:24

У Львові поблизу офісу підприємства "Галиченерго", яке займається виготовленням та монтажем електрообладнання, встановили зарядку для електромобілів. Це шістнадцята станція зарядки для електрокарів у Львові та околицях міста. Більшість зарядок встановлені на території ресторанів та готелів. Ще дві зарядки у центрі Львова – поблизу "Ощадбанку". Це перша зарядка у Львові, встановлена на території підприємства, не задіяного у сфері послуг.

Як розповів ZAXID.NET директор підприємства "Галиченерго" Юрій Головчак, зарядку встановили 18 лютого на стоянці перед офісом компанії, шо на вул. Зеленій, 273. Вона буде безкоштовною та доступною не тільки для працівників, а й для усіх власників електромобілів.

"Поки ніхто з працівників нашої компанії не має електромобілів, але є такі думки, побажання. Це робиться на перспективу. Ми займаємося монтажем таких станцій. Ми встановлювали електрозарядки поблизу "Ощадбанку" на вул. Січових Стрільців", – зазначив Головчак.

Подивитися розміщення електрозаправних станцій в Україні та світі можна на карті сервісу PlugShare

Зазначимо, що першу зарядну станцію для електромобілів у Львові відкри ли наприкінці жовтня 2014 року в ресторані "Тарон", що на вул. Кузневича. Підзарядити автомобіль там, як і в інших зарядних станціях, можна безкоштовно.

У грудні того ж року в Україні запустили першу мережу електрозаправок на базі АЗС "ОККО". Підзарядка тут також є безкоштовною. Повна зарядка електромобіля на таких станція триває приблизно чотири години. Високошвидкісний зарядний пристрій, де повна зарядка електрокара триває приблизно півгодини серед українських міст є лише в Харкові.

Львів у новинах:

Львівські водії не можуть скористатися новими зарядними станцій для електромобілів (фото, відео)

Курсування екскурсійних електромобілів у Львові продовжили ще на рік: маршрут

У центрі Львова з'явилась станція для зарядки електромобілів

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах