З'явився мобільний додаток "Львівський транспорт Онлайн"

фото з сайту kakotvet.com

фото з сайту kakotvet.com

Події
22 лютого 2016 15:37

У Львові запрацював мобільний додаток "Львівський транспорт Онлайн", за допомогою якого можна точно відслідкувати, коли потрібний транспорт прибуде на зупинку. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє начальник міського управління міжвідомчої координації Тимофій Александронець.

Поки що додаток дозволяє відстежувати рух лише комунального транспорту, який обладнаний GPS-навігаторами. Йдеться про трамваї і тролейбуси, а також автобусні маршрути, які обслуговує ЛКП "АТП-1" (№1а, 2а, 3а, 4а, 5а, 6а, 9, 10, 16, 20, 28, 29, 32, 37, 45, 46, 47а, 55 та 56). У планах – залучити й приватних перевізників.

"Львівський транспорт Онлайн" – це  мобільний додаток, завдяки якому можна слідкувати за рухом комунальних автобусів, трамваїв та тролейбусів у режимі реального часу. Також він показуватиме обраний користувачем маршрут, зупинки та розташування транспорту. Таким чином, обравши на карті зупинку, можна побачити,  за який час той чи інший транспорт туди прибуде. А в меню можна поставити нагадування: наприклад, що за 5 хвилин автобус вже буде на місці, треба виходити із дому.  Проте додаток працює лише за умови постійного доступу до інтернету.

Оскільки комунальний транспорт у Львові оснащений GPS-навігацією,  то за його рухом вже тривалий час можна слідкувати з сайту міськради. Але розробку Кирила Пісковця підхопило IT-управління Львівської міської ради і вже спільно вони запустили додаток в дію.

Завантажити онлайн-додаток можна за посиланням.

З'явився мобільний додаток "Львівський транспорт Онлайн" фото

Функціонал додатку:

- Онлайн трекер транспорту у Львові;

- Пошук за наявними зупинками;

- Збереження улюблених зупинок;

- Інформація для Електротранспорту та Автобусів;

- Відображення транспорту певного маршруту на мапі.

Розробники цього додатку зазначають, що лише надають доступ до інформації із сайту ЛМР через інтерфейс Android аплікації і не несуть відповідальність за достовірність цих даних. Інформація оновляється онлайн для кожного автобуса, трамвая чи тролейбуса на основі їх GPS розміщення, тому за винятком форс-мажорних обставин (ДТП та ін.), оцінка часу прибуття є точною.  Аби полегшити користування міським транспортом для львів’ян, до додатку хочуть долучити і приватних перевізників повідомляє tvoemisto.tv.

Як інформує Тимофій Александронець, "незабаром, також, буде ще один додаток з новим функціоналом + iOS додаток".

Львів у новинах:

Львів’янину на замітку: тарифи на електроенергію у лютому 

Житель Львівщини "виграв" автомобіль і віддав шахраям 112 тисяч 

У Львові трамвай зійшов з рейок та спричинив аварію 

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах