Солдат-контрактник самотужки затримав вбивцю зі Львова

фото з сайту portal.lviv.ua

фото з сайту portal.lviv.ua

Події
24 лютого 2016 14:16

Солдат військової служби за контрактом Микола Гончар, який проходить військову службу у Західному територіальному управлінні Військової служби правопорядку ЗСУ, самотужки знешкодив чоловіка, що підозрюється у скоєнні вбивства. Про це повідомили у регіональному медіа-центрі МО України (м. Львів).

Нагадаємо, у селі Борщовичі  Пустомитівського району на Львівщині сталася кривава трагедія: чоловік влаштував різню в хаті родичів колишньої дружини, яка його залишила. Як встановили правоохоронці, того ранку покинутий чоловік вкотре приїхав у Борщовичі, а коли довідався, що дружини в будинку немає, напав з ножем на її тітку, а потім на брата, котрий ще лежав у ліжку. Від отриманих ножових поранень пенсіонерка померла, а брат, поранений ножем у живіт та молотком у голову, зумів вибігти на вулицю та покликати на допомогу.

Вбивцю зумів зупинити 22-річний військовослужбовець, який влаштував погоню за підозрюваним та голіруч затримав злочинця.

Зранку 23 лютого солдат Микола Гончар пішов до місцевої крамниці. Дорогою перестрів товариша та невдовзі хлопці побачили, що з найближчого будинку вискочив юнак із скривавленим обличчям, який кликав на допомогу. Важкопораненому хлопцю викликали швидку та почали надавати першу домедичну допомогу. У цей момент чоловіки побачили й кремезного нападника, який намагався втекти із місця події. Спершу обоє кинулися навздогін, проте виснажлива гонитва залишила солдата та вбивцю наодинці. Аби затримати утікача, контрактник гнався вісім кілометрів! Зрештою, в районі околиць сусіднього села Верхня Білка, йому вдалося збити лиходія з ніг та скрутити. Після цього боєць викликав поліцію і передав зловмисника до рук правоохоронців.

Згодом з’ясувалось, що затриманий – уродженець міста Львова, який перебуває у розшуку за скоєння вбивства своєї родички.

Командування Західного територіального управління Військової служби правопорядку у Збройних Силах України подали клопотання до вищого командування про заохочення солдата військової служби за контрактом Миколи Гончара за мужність та вправність під час затримання небезпечного злочинця.

Як встановили правоохоронці, того ранку він вкотре приїхав у Борщовичі, а коли довідався, що дружини у будинку немає, напав з ножем на її тітку, а потім на брата, котрий ще лежав у ліжку. Від отриманих ножових поранень пенсіонерка померла, а брат, поранений ножем у живіт та молотком у голову, зумів вибігти на вулицю та покликати на допомогу.

Львів у новинах:

У Львові жахлива аварія: потрощені авто, постраждала дитина

На Львівщині старлей вистрелив в голову солдату-контрактнику

Біля Львова маршрутка протаранила авто

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах