На скільки подорожчають квитки на поїзд Львів-Київ

Новина - Події - На скільки подорожчають квитки на поїзд Львів-Київ

Новина - Події - На скільки подорожчають квитки на поїзд Львів-Київ

Події
25 лютого 2016 09:35

Швидкісний поїзд № 91/92 (Київ-Львів) стане нічним експресом.  Через цю причину ціна за квитки на цей потяг зміниться. У прес-службі ПАТ "Львівська залізниця" назвали причини, які призвели до підвищення вартості квитка та розповіли, коли слід очікувати подорожчання, повідомляє tvoemisto.tv.

З 27 березня ПАТ "Укрзалізниця" переводить поїзди № 105/106 Одеса - Київ та № 91/92 Київ - Львів у категорію нічний експрес: в цих поїздах не буде плацкартних вагонів, тільки купе та СВ. Про це повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна" з посиланням на прес-службу "Укрзалізниці".Крім того, пасажири отримають покращений сервіс: у вагонах оновлено знімний м'який інвентар та постільну білизну. Обслуговувати мандрівників будуть висококваліфіковані поїздні бригади, які пройшли відповідний інструктаж. Зокрема, у складі експресів курсуватимуть вагони, які експлуатуються не більше 10 років.

"Ціна на цей потяг не підвищиться, вона просто зміниться у зв’язку з тим, що відбувається зміна класу поїзда, відповідно й змінюються тарифи. За напрямом Київ-Львів курсують 8 пасажирських поїздів, також за напрямом Львів – Дарниця та Трускавець-Дарниця курсує транспорт класом Інтерсіті+. Тож пасажири мають вибір, яким поїздом скористатись відповідно до їхнього бажання та можливостей" - розповіли у прес-службі.

Ціна. Якщо говорити про поїзд № 91/92 Київ-Львів, то станом на сьогодні, вартість його квитка становить 255, 13 грн (купе), а вже з 27 березня ціна становитиме – 439, 29 грн (купе). Тобто ціна зміниться на 184 гривні.

Графік руху поїзда: зі Львова поїзд виїжджатиме о 22:58, а прибуватиме до Києва о 6:37. Зі  столиці до Львова експрес відправлятиметься о 22:41 год. й прибуватиме до Львова о 6:06 год.

До речі, з 26 лютого через Львів курсуватиме ще один додатковий поїзд  сполученням Київ-Івано-Франківськ, а для перевезення пасажирів напередодні 8 Березня та в день свята ПАТ "Укрзалізниця" призначило курсування 2-х додаткових поїздів із Києва до Ужгорода та Івано-Франківська.

Ознайомитися з графіком руху поїздів та придбати квитки можна на сайті або в залізничних касах. 

Львів у новинах:

Через Львів поїде додатковий потяг Київ – Івано-Франківськ

У Львові будуть тягати трамваї зубами

Подорожуємо Львовом онлайн: 3D панорами міста

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах