Львів'янину на замітку: хто буде видавати прописку з квітня

Новина - Події - Львів'янину на замітку: хто буде видавати прописку з квітня

Новина - Події - Львів'янину на замітку: хто буде видавати прописку з квітня

Події
25 лютого 2016 14:23

У Львові з квітня реєстрацією фізичних осіб будуть займатися районні адміністрації. За таке рішення сьогодні, 25 лютого, на пленарному засіданні міськради проголосували 53 депутати. Про це повідомляє кореспондент Львівського порталу із зали засідань.

Згідно з ухвалою, депутати погодили "здійснення повноважень з реєстрації, зняття з реєстрації місця проживання особи на території відповідної адміністративно-територіальної одиниці виконавчими органами Львівської міської ради". Такими органами визнано районні адміністрації міста.

Водночас районні адміністрації зобов’язують підготуватися до такиз змін, поки вони увійдуть в дію (у квітні цього року, -ред.). Серед основних вимог:

  • Придбати та встановити робочі станції з комплектом обладнання для забезпечення реєстрації/зняття з реєстрації місця проживання громадян та провести комплекс заходів щодо організації та підключення до робочої станції каналу зв’язку для доступу до мережі Інтернет.
  • Сформувати для органу реєстрації та кожного працівника, на якого буде покладено завдання з реєстрації/зняття з реєстрації місця проживання громадян поштову скриньку у домені *.gov.ua, або *.укр.
  • Забезпечити отримання працівниками органу реєстрації електронно-цифрового підпису в одному з акредитованих центрів сертифікації ключів.

Нагадаємо що з квітня 2016 року прописувати/виписувати людей буде не міграційна служба, а виконавчі органи місцевих рад.

Львів у новинах:

Максиму Стасіву зробили операцію в Індії

На скільки подорожчають квитки на поїзд Львів-Київ 

У Львові створюють "чорну мапу" закладів, де грає російська попса 

У Львові почнуть перевірку спортивних комплексів через інцидент зі "Sport life"

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах